Μετάβαση στο περιεχόμενο
Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου, 2025
5.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ο δυσκολότερος διεθνής διαγωνισμός ποιότητας ελαιολάδου EVOO από την ΦΙΛΑΙΟΣ

ΑρχικήΝέαΟ δυσκολότερος διεθνής διαγωνισμός ποιότητας ελαιολάδου EVOO από την ΦΙΛΑΙΟΣ
spot_img

Η ΦΙΛΑΙΟΣ υποδέχεται την νέα ελαιοκομική σοδειά & γιορτάζει τα πρωτόλαδα με τον διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου “ΟΜΦΑΚΙΟ EVOO TROPHY” & ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΕΛΙΑΣ «TABLE OLIVES TROPHY».

Οι αρχαίοι Έλληνες ονόμαζαν το αγουρέλαιο «Ομφάκιο ή ωμοτριβές» και από εκεί πήρε την ονομασία του και το βραβείο ποιότητας του καλύτερου φρέσκου πρωτόλαδου – αγουρέλαιου άμεσης συλλογής και τυποποίησης “ΟΜΦΑΚΙΟ EVOO TROPHY”.

- Advertisement -

Οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες, η έντονα φρουτώδη γεύση από αρώματα του φρεσκοκομμένου άγουρου πράσινου ελαιόκαρπου, το έντονα πικρό και πικάντικο, με τις μυρωδιές της φύσης, τα πολύπλοκα αρώματα, όπως αρμόζει στον μοναδικό και πολύτιμο χυμό της ελιάς, θα αναμετρηθούν φέτος πολύ νωρίς, όπως πρώιμη είναι και η φετινή ελαιοσυλλογή σε πολλές περιοχές της χώρας.

 Ιδού λοιπόν η πρόκληση και η πρόσκληση από την επιστημονική Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου & Επιτραπέζιας Ελιάς «ΦΙΛΑΙΟΣ» για την συμμετοχή των παθιασμένων ελαιοπαραγωγών, ελαιουργών, τυποποιητών, στον δυσκολότερο Διεθνή Διαγωνισμό Ποιότητας των πρώτων παραγόμενων Εξαιρετικών Παρθένων Ελαιολάδων, στον Διεθνή Διαγωνισμό οργανοληπτικής αξιολόγησης τυποποίησης “ΟΜΦΑΚΙΟ EVOO TROPHY 2024” και παράλληλα στον αντίστοιχο των Επιτραπέζιων Ελιών «TABLE OLIVES TROPHY 2024».

Πληροφορίες συμμετοχής : ΦΙΛΑΙΟΣ, Τηλ. 210 4132945 / e- mail: gram@filaios.org Προθεσμία υποβολής Αιτήσεων – Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τροφικές δηλητηριάσεις από μπαχαρικά – Ποιο είναι το πιο μολυσμένο – Πως να προστατευτείτε

Ένας παραγνωρισμένος αλλά σοβαρός κίνδυνος μπορεί να κρύβεται στα βαζάκια με τα μπαχαρικά

Πίνετε αναψυκτικά διαίτης; Νέα μελέτη επισημαίνει τον κίνδυνο για καρδιακά νοσήματα και εγκεφαλικά από δημοφιλές γλυκαντικό

Το δημοφιλές τεχνητό γλυκαντικό, που προκαλεί αύξηση της ινσουλίνης και οδηγεί σε φλεγμονή των αιμοφόρων αγγείων

Τρώτε από πλαστικά πιάτα και δοχεία; Νέα μελέτη δείχνει σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία

Υπάρχουν πάνω από 20.000 χημικές ουσίες που μπορούν να απελευθερωθούν από το πλαστικό
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα