Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024
25 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

O φοιτητής επιστήμης τροφίμων που τράβηξε την προσοχή της PepsiCo

ΑρχικήΝέαΔιεθνήO φοιτητής επιστήμης τροφίμων που τράβηξε την προσοχή της PepsiCo
spot_img

Ο φοιτητής από τη Νότιο Αφρική που κέρδισε την υποτροφία του IFT και της PepsiCo.

Το Feeding Tomorrow Fund του IFT και η PepsiCo επέλεξαν τον Josiah Muriuki από το Πανεπιστήμιο της Πρετόρια της Νότιας Αφρικής ως νικητή της κοινής ακαδημαϊκής και ταξιδιωτικής προπτυχιακής υβριδικής υποτροφίας. Ο Muriuki θα λάβει ακαδημαϊκή υποτροφία 5,000 $ εκτός από ένα ταξιδιωτικό επίδομα 1,000 $ για να συμμετάσχει στο IFT FIRST: Annual Event and Expo, το οποίο πραγματοποιείται 14-17 Ιουλίου 2024, στο McCormick Place στο Σικάγο. Η IFT FIRST (Food Improved by Research, Science and Technology) περιλαμβάνει τη μεγαλύτερη παγκόσμια έκθεση επιστήμης και καινοτομίας τροφίμων με περισσότερους από 1.000 εκθέτες που προσφέρουν τα τελευταία συστατικά, τις τάσεις της τεχνολογίας τροφίμων και τροφίμων, τις γευσιγνωσίες τροφίμων και την έκθεση σε παγκόσμιες καινοτομίες στα τρόφιμα.

Για να είναι επιλέξιμοι για την Ακαδημαϊκή και Ταξιδιωτική Προπτυχιακή Υβριδική Υποτροφία, οι υποψήφιοι πρέπει να επιδείξουν δέσμευση στην επιστήμη των τροφίμων, να πληρούν έναν ελάχιστο μέσο όρο βαθμολογίας 3.0 και να σχεδιάσουν να εγγραφούν με πλήρη ή μερική απασχόληση ως ανερχόμενοι δευτεροετείς, σε πρόγραμμα επιστήμης τροφίμων.

«Η παραλαβή αυτού του βραβείου έχει βαθιά σημασία για μένα τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο», δήλωσε ο Muriuki. «Αυτή η υψηλού κύρους διάκριση όχι μόνο αναγνωρίζει την αφοσίωση και τη δέσμευσή μου στον τομέα της επιστήμης των τροφίμων, αλλά μου παρέχει επίσης μια μετασχηματιστική ευκαιρία να παρακολουθήσω το συνέδριο IFT FIRST. Η ευκαιρία να ταξιδέψω σε αυτό το αξιόλογο γεγονός, που κατέστη δυνατή με αυτό το βραβείο, αντιπροσωπεύει το αποκορύφωμα της σκληρής δουλειάς και των φιλοδοξιών μου».

Εκτός από την ακαδημαϊκή του καριέρα ως φοιτητής Bachelor of Science Honours Food Science στο Πανεπιστήμιο της Πρετόρια της Νότιας Αφρικής, ο Muriuki είναι ο ιδρυτής του Tule Sote Initiative, ενός προγράμματος σχολικής σίτισης που δεσμεύεται να παρέχει θρεπτικά και προσιτά γεύματα σε παιδιά σε υποεξυπηρετούμενες περιοχές της Κένυας. Υπηρετεί επίσης ως Διευθυντής του Beta Mentor Africa, όπου ηγείται μιας ομάδας εθελοντών μεντόρων, συνδέοντας με επιτυχία νέους φοιτητές σε όλη τη χώρα με ακαδημαϊκές ευκαιρίες και διεθνείς υποτροφίες. Πρόσφατα, ο Muriuki έλαβε Social Impact Seed Funding (SISF) από το Aspire Institute, που ιδρύθηκε από τη σχολή του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ.

«Ο Josiah έχει ήδη κάνει μια τεράστια διαφορά στην κοινότητά του και η PepsiCo είναι πολύ περήφανη που υποστηρίζει τη μελλοντική του καριέρα στην επιστήμη των τροφίμων», πρόσθεσε η Mary Carunchia, PhD, Senior Principal Scientist της PepsiCo.

“Η ακαδημαϊκή αριστεία του Josiah σε συνδυασμό με το πάθος του για κοινωνική υπηρεσία τον έκανε μια φυσική επιλογή να λάβει αυτή την υποτροφία”, δήλωσε ο Steve Hartley, Διευθυντής Ανάπτυξης Κεφαλαίων στο IFT. «Το Feeding Tomorrow Fund και η PepsiCo είναι ενθουσιασμένοι που υποστηρίζουν έναν τόσο πολλά υποσχόμενο φοιτητή που ήδη αναλαμβάνει τον ρόλο του ως ηγέτης στο παγκόσμιο σύστημα τροφίμων μας».

Ο Muriuki είναι επίσης ενεργό μέλος του Institute of Food Technologists Student Association (IFTSA), ενός οργανισμού με γνώμονα την αποστολή που υποστηρίζει τα μέλη και τα παραρτήματα των φοιτητών και στοχεύει στην ανάπτυξη των μελλοντικών ηγετών στην επιστήμη των τροφίμων. Πρόσφατα εξελέγη στο Διοικητικό Συμβούλιο της IFTSA όπου θα ξεκινήσει τη μονοετή θητεία του την 1η Σεπτεμβρίου 2024. Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο IFT FIRST, ο Muriuki θα έχει επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσει το PepsiCo Meet &; Greets στο IFTSA Student Lounge. Μέσω της χορηγίας της στο IFTSA Student Lounge, η PepsiCo συνδέει τους επαγγελματίες έρευνας και ανάπτυξης με την κοινότητα της IFTSA που ενδιαφέρεται να ακολουθήσει την Έρευνα & Ανάπτυξη ως σταδιοδρομία.

Από το 1985, το Ινστιτούτο Τεχνολόγων Τροφίμων μέσω του Ταμείου Feeding Tomorrow έχει χορηγήσει περισσότερες από 2.700 υποτροφίες συνολικού ύψους άνω των 3 εκατομμυρίων δολαρίων. Εκτός από τις μεταπτυχιακές και προπτυχιακές υποτροφίες, το Feeding Tomorrow Fund του IFT προσφέρει επίσης βραβεία υποτροφιών για φοιτητές με συγκεκριμένα κριτήρια, όπως η μεγαλύτερη οικονομική ανάγκη, εκείνοι που μεταφέρονται από ένα κοινοτικό κολέγιο και η εγγραφή στο κολέγιο πρώτης γενιάς. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Feeding Tomorrow Fund του IFT, επισκεφθείτε το https://www.ift.org/feeding-tomorrow-fund ή σταματήστε στο περίπτερο του IFT Feeding Tomorrow Fund στο IFT FIRST που βρίσκεται στον όροφο 2.5.

Πηγή:.processindustryinformer.com

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Οι 25 χρόνιες ασθένειες που προκαλούν τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα – Η Ευρώπη αντιστέκεται – Πρόταση για προειδοποιήσεις τύπου τσιγάρου

Τα εξαιρετικά επεξεργασμένα τρόφιμα «παραμερίζουν» όλες τις άλλες ομάδες τροφίμων και κυριαρχούν στις παγκόσμιες δίαιτες.

Μικροπλαστικά και σε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ανεξάρτητα εάν είναι σε πλαστικό ή σε γυάλινο μπουκάλι!

Ανάλυση μικροπλαστικών σε εμπορικά φυτικά βρώσιμα έλαια από την Ιταλία και την Ισπανία.

Ψάρια: Ποια είναι τα πιο μολυσμένα με παράσιτα Anisakis – Στοιχεία από το RASFF τα τελευταία 23 χρόνια

Ειδοποιήσεις για Anisakis spp. στο σύστημα ταχείας ειδοποίησης για τρόφιμα και ζωοτροφές (RASFF) που αναφέρθηκαν το 2001–2023.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα