Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023
14.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ο Κωνσταντίνος Κούτσας νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Φυσικών Μεταλλικών Νερών Ελλάδος

ΑρχικήΝέαΟ Κωνσταντίνος Κούτσας νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Φυσικών Μεταλλικών Νερών Ελλάδος
spot_img

Με την ομόφωνη εκλογή του Κωνσταντίνου Κούτσα στη θέση του προέδρου συγκροτήθηκε το νέο προεδρείο του Συνδέσμου Φυσικών Μεταλλικών Νερών Ελλάδος.

   Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το ΔΣ του ΣΕΦΥΜΕΝ κατά τις αρχαιρεσίες της ετήσιας γενικής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στις αρχές του μήνα, εξέλεξε τη νέα διοικητική επιτροπή για την επόμενη διετία, όπως ορίζει το καταστατικό του. Πρόεδρος εξελέγη ο Κωνσταντίνος Κούτσας (Σ. ΜΕΝΤΕΚΙΔΗΣ ΑΕ ΔΙΟΣ), αντιπρόεδρος ο Χαράλαμπος Παπαχρήστος (ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ ΖΑΓΟΡΙ), γενικός γραμματέας ο Ρηγίνος Σεπετάς (ΗΒΕ ΑΕ ΒΙΚΟΣ), ταμίας ο Νικόλαος Φαραντούρης (COCA COLA 3E ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΒΕΕ ΑΥΡΑ 3 Ε).

   Εκ μέρους της νέας διοικητικής επιτροπής, ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Κούτσας δήλωσε «η Ελλάδα διαθέτει εξαιρετικής ποιότητας φυσικά μεταλλικά νερά. Κύριο μέλημα μας είναι να συνεχίσουμε το σημαντικό έργο του προηγούμενου προέδρου και της απελθούσας διοικητικής επιτροπής, καθώς και όλων των μελών του Συνδέσμου. Στόχος μας είναι η περαιτέρω ανάπτυξη, διάδοση και ανάδειξη των φυσικών μεταλλικών νερών, η συνέχιση της συμβολής μας στην εθνική οικονομία και η επιτυχής μετάβαση στην κυκλική οικονομία. Η τεχνογνωσία των μελών του Συνδέσμου με τις ολιστικές και συμπεριληπτικές προτάσεις και πρωτοβουλίες μας, αποτελούν τη βάση του ανοιχτού διαύλου επικοινωνίας και συνεργασίας που έχουμε και επιθυμούμε να ενδυναμώσουμε με την ελληνική πολιτεία και τους κοινωνικούς φορείς, για την επίτευξη αειφορίας στον κλάδο μας».

   Ο ΣΕΦΥΜΕΝ εκπροσωπεί συλλογικά από το 1995 τις ελληνικές εταιρείες φυσικούμ εταλλικού νερού στους κοινωνικούς εταίρους και την πολιτεία, σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο και παρεμβαίνει δημόσια, υπεύθυνα και τεκμηριωμένα, στις διεργασίες και εξελίξεις που αφορούν στον κλάδο. Είναι μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕBΤ) και του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου NATURAL MINERAL WATERS EUROPE (NMWE).

   Τα μέλη του ΣΕΦΥΜΕΝ είναι: Αθηναϊκή Ζυθοποιία ΑΕ, Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΑΕ, Σ. Μεντεκίδης ΑΕ, ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, Coca Cola Τρία Έψιλον Ελλάδος ΑΒΕΕ, ΣΟΥΡΩΤΗ ΑΕ, Nestlé Hellas Moνοπρόσωπη ΑΕ και ΒΟΤΟΜΟΣ ΑΕ.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Αυστηρά μέτρα για την πάταξη “ψευδοοικολογικών” ισχυρισμών στις ετικέτες

Το 53,3 % των περιβαλλοντικών ισχυρισμών στην ΕΕ διαπιστώθηκε ότι είναι ασαφείς, παραπλανητικοί ή αβάσιμοι και το 40 % ατεκμηρίωτοι.

Viral η τάση κατανάλωσης σκυλοτροφής – Έντονες αντιδράσεις – Πάνω από 24 εκ. προβολές

Σύμφωνα με έναν fitness influencer, η τροφή για σκύλους έχει πολύ υψηλά ποσοστά πρωτεΐνης. Αλλά κάνει να την καταναλώνουν οι άνθρωποι;

Συσκευασία Τροφίμων: Αντιδράσεις για τον νέο κανονισμό της ΕΕ

Τι πιστεύουν οι αγρότες και οι περιβαλλοντικές ενώσεις για την νέα πρόταση για τις συσκευασίες και τα απορρίμματα συσκευασίας της ΕΕ.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα