Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου, 2024
8.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πρόστιμο σε σουβλατζίδικο στη Θεσσαλονίκη για το ελαιόλαδο

ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΠρόστιμο σε σουβλατζίδικο στη Θεσσαλονίκη για το ελαιόλαδο
spot_img

Παράβαση των κανόνων ΔΙΕΠΠΥ από σουβλατζίδικο στη Θεσσαλονίκη.

Η Περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης επέβαλε πρόστιμο σε ψητοπωλείο για έλλειψη παραστατικών και τιμολογίου σε ελαιόλαδο. Όπως αναφέρεται στην δημόσια ανακοίνωση «στην κουζίνα της ανωτέρω επιχείρησης βρέθηκε προς χρήση μία ανοικτή πλαστική συσκευασία 5L εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου με περιεχόμενο περίπου 1,5L και με ημερομηνία λήξης 31/12/2025 για το οποίο δεν κατείχε Τιμολόγιο Αγοράς- Παραστατικό εμπορίας και διακίνησης του».

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τα φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν εκατομμύρια μικροπλαστικά στο τσάι σας – Νέα επιστημονικά ευρήματα

Τα εμπορικά φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν δισεκατομμύρια μικροπλαστικά, που εισέρχονται στα ανθρώπινα εντερικά κύτταρα.

Η φωτεινή πλευρά του κουρκουμά

Ώρα να αναδειχθούν τα πλεονεκτήματα του υποτιμημένου αυτού μπαχαρικού.

Μήνυση στον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ για τη μη απαγόρευση των φθαλικών ενώσεων

Οι φθαλικές ενώσεις διαρρέουν από τις συσκευασίες και άλλα προϊόντα στα τρόφιμα και τα ποτά.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο