Παράβαση των κανόνων ΔΙΕΠΠΥ από σουβλατζίδικο στη Θεσσαλονίκη.
Η Περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης επέβαλε πρόστιμο σε ψητοπωλείο για έλλειψη παραστατικών και τιμολογίου σε ελαιόλαδο. Όπως αναφέρεται στην δημόσια ανακοίνωση «στην κουζίνα της ανωτέρω επιχείρησης βρέθηκε προς χρήση μία ανοικτή πλαστική συσκευασία 5L εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου με περιεχόμενο περίπου 1,5L και με ημερομηνία λήξης 31/12/2025 για το οποίο δεν κατείχε Τιμολόγιο Αγοράς- Παραστατικό εμπορίας και διακίνησης του».
Ακολουθεί η ανακοίνωση της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης.