Γευσιγνωσία των 4 ποικιλιών ελαιολάδου της Κορινθίας, Μανάκι, Μεγαρίτικη, Κορωνέικη και Κουτσουρελιά.
Σεμινάρια γευσιγνωσίας κορινθιακού ελαιολάδου διοργανώνει το Επιμελητήριο Κορινθίας με την υποστήριξη του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιοκομίας (International Olive Council) και σε συνεργασία με το Εργαστήριο Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου Καλαμάτας, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στις 13 και 14 Δεκεμβρίου.
Όπως ανακοίνωσε το Επιμελητήριο Κορινθίας,στόχος του προγράμματος είναι η παρουσίαση των 4 ποικιλιών της Κορινθίας, Μανάκι, Μεγαρίτικη, Κορωνέικη και Κουτσουρελιά.
Κατά την διάρκεια της γευσιγνωσίας, οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν την γευσιγνωστική ποικιλομορφία των ποικιλιών (αρώματα, πικρή γεύση, πικάντικη αίσθηση) και να ανακαλύψουν πώς μπορούν να αξιοποιηθούν καλύτερα στην τοπική γαστρονομία.