Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024
9.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

TÜV AUSTRIA Hellas: Χρυσή διάκριση για τη Πλατφόρμα Νομοκανονιστικού Περιβάλλοντος – Εφαρμογή σε κινητά

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαTÜV AUSTRIA Hellas: Χρυσή διάκριση για τη Πλατφόρμα Νομοκανονιστικού Περιβάλλοντος - Εφαρμογή σε κινητά
spot_img

Εύχρηστο εργαλείο για την σύγχρονη ελληνική επιχειρηματικότητα.

Ένα εύχρηστο εργαλείο για την σύγχρονη επιχειρηματικότητα δημιούργησε η TÜV AUSTRIA Hellas και διακρίθηκε γι αυτό στα Compliance Awards, λαμβάνοντας χρυσή διάκριση στην κατηγορία «Best Compliance Platform».

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, πρόκειται για τη δημιουργία της Πλατφόρμας Επίγνωσης Νομοκανονιστικού Περιβάλλοντος και της αντίστοιχης εφαρμογής για κινητά, LiCi. Μέσω της πλατφόρμας και της εφαρμογής για κινητά, οι χρήστες μπορούν να ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο για τις εξελίξεις στις νομοθεσίες και τους κανόνες που διέπουν τη λειτουργία των επιχειρήσεών τους, σε ένα προσαρμοσμένο και προσωποποιημένο περιβάλλον.

«Η Νομοκανονιστική Συμμόρφωση είναι η θεμελιώδης αρχή για την ομαλή λειτουργία των οργανισμών. Ως νομοθετική υποχρέωση διασφαλίζει την προστασία των εργαζομένων, των καταναλωτών και του περιβάλλοντος. Ως φιλοσοφία της διοίκησης αποτελεί ένδειξη υπευθυνότητας και δέσμευσης προς τους θεσμούς και τους εταίρους. Ως πρότυπο εταιρικής κουλτούρας αποτελεί μέτρο ενίσχυσης και αξιοπιστίας μιας επιχείρησης» όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Η τελετή απονομής των Compliance Awards 2023 πραγματοποιήθηκε πρόσφατα και το Χρυσό βραβείο παρέλαβε η Νόνικα Μπάκα, Global Product Manager for Legal Compliance & Technical Advisory Services και Head of Legal Compliance Division της TÜV AUSTRIA Hellas, η οποία δήλωσε: «Στην TÜV AUSTRIA Hellas είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τη διάκριση αυτή. Αποτελεί εμφατική αναγνώριση της προσπάθειάς μας να βρισκόμαστε στο επίκεντρο των εξελίξεων και να προσφέρουμε υπηρεσίες που έχουν πραγματικό αντίκρισμα στη σύγχρονη πραγματικότητα. Στόχος και όραμά μας είναι να λειτουργούμε ως υποστηρικτής των σύγχρονων επιχειρήσεων, δίνοντάς τους όλα τα εφόδια για να αντιμετωπίσουν τις καθημερινές προκλήσεις και να εξασφαλίσουν την επιχειρηματική τους συνέχεια. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε στους οργανισμούς τα εργαλεία που χρειάζονται για να συμμορφώνονται με τους νόμους και τους κανονισμούς. Η πλατφόρμα και εφαρμογή LiCi είναι σύγχρονα και πολυχρηστικά εργαλεία σε αυτή την κατεύθυνση.»

ΑΠΕ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καλά νέα! Στις κορυφαίες θέσεις η Ελλάδα στην υγιεινή των χεριών κατά την προετοιμασία τροφίμων – Του Δ. Μίχου

Οδηγίες υγιεινής προς τις επιχειρήσεις τροφίμων και τους καταναλωτές.

Προσοχή: Και άλλη δημοφιλής και δυνητικά επικίνδυνη σοκολάτα κυκλοφορεί στην Ελλάδα

Ειδοποίηση RASFF σε 9 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα για επικίνδυνη σοκολάτα.

Προσοχή: Ειδοποίηση από την mattilsynet για επικίνδυνο τσάι για έγκυες και όσες θέλουν να κάνουν παιδί

Στην Ελλάδα διαφημίζεται ως χαλαρωτικό και ιδανικό για την αντιμετώπιση του στρες.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα