Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
22 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Στα Τρίκαλα το 25ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Ζαχαροπλαστών Ελλάδος

ΑρχικήΝέαΣτα Τρίκαλα το 25ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Ζαχαροπλαστών Ελλάδος
spot_img

Στα Τρίκαλα συναντώνται επαγγελματίες από όλη τη χώρα και από το εξωτερικό, για να συζητήσουν σημαντικά θέματα που αφορούν τον κλάδο και να απολαύσουν ένα τριήμερο γεμάτο γλυκές, πρωτότυπες δημιουργίες.

Σε εξέλιξη βρίσκεται στα Τρίκαλα το 25ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Ζαχαροπλαστών Ελλάδος (Ο.Ε.Ζ.Ε.), στο οποίο θα συμμετέχουν πάνω από 250 σύνεδροι της Ομοσπονδίας αλλά και του Σωματείου Γαλακτοζαχαροπλαστών Τρικάλων. Το συνέδριο άρχισε χθες και θα ολοκληρωθεί αύριο, 29 Μαΐου.

Στο πλαίσιο του προγράμματος δράσεων και εκδηλώσεων του συνεδρίου, μεταξύ άλλων θα λάβουν χώρα η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας, ενδιαφέρουσες ομιλίες ειδικών προσκεκλημένων για τα ζητήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες του κλάδου αλλά και για τις καινοτομίες στη ζαχαροπλαστική, ξεναγήσεις στα Μετέωρα, επίσκεψη στο Μουσείο  Φυσικής Ιστορίας αλλά και εκδρομή στον ορεινό όγκο των Τρικάλων, στην Ελάτη και στο Περτούλι. 

 Δήλωση του προέδρου του Σωματείου Γαλακτοζαχαροπλαστών Ν. Τρικάλων Αντώνη Καραλή

Μέσα σε αυτές τις δύσκολες και αντίξοες συνθήκες αναλαμβάνουμε εκ νέου με ιδιαίτερη ικανοποίηση και χαρά ως ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΑΛΑΚΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, τη διοργάνωση του 25ο Πανελλήνιου συνεδρίου της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Ζαχαροπλαστών Ελλάδος (ΟΕΖΕ). Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα 27-29 Μαΐου 2022.

Κύριος σκοπός του συνεδρίου είναι η περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων των πρωτοβάθμιων σωματείων με την Ομοσπονδία, η ανταλλαγή εμπειριών, η αναβάθμιση των γνώσεων μέσα από προγραμματισμένες δράσεις και η ανάδειξη του επαγγέλματος του ζαχαροπλάστη στις τοπικές κοινωνίες. Το συνέδριο είναι μια ευκαιρία να μεταφέρουμε στους συναδέλφους ένα κλίμα ομόνοιας, ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο, αντιμετωπίζοντας θετικά το ρευστό επιχειρηματικό περιβάλλον που βιώνουμε χρόνια.

Η θεματολογία των εισηγήσεων θα περιλαμβάνει τάσεις της αγοράς, ανάδειξη τοπικών γεύσεων, ιδέες και προτάσεις λύσεων σε προβλήματα του κλάδου, marketing και χρήση των κοινωνικών δικτύων, με απώτερο στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας και την αύξηση των πωλήσεων. Παράλληλα θα υπάρχουν και εκδηλώσεις, προκειμένου να απασχοληθούν οι σύντροφοι και τα παιδιά των συνέδρων όπως π.χ. ξενάγηση στα Μετέωρα, σε μουσείο της πόλης, στον πανέμορφο ορεινό όγκο του Νομού κλπ.

Η επιτυχής έκβαση του συνεδρίου αποτελεί μια πρόκληση για μας, τόσο σε ότι αφορά τη προβολή του Νομού μας, αλλά κυρίως στη διαμόρφωση μιας ισχυρής εικόνας και άποψης για τις δυνατότητες μιας επαρχιακής πόλης. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τόσο τους τοπικούς φορείς που μας συμπαραστέκονται, όσο και τους χορηγούς, η βοήθεια των οποίων είναι πολύ σημαντική στην επιτυχημένη υλοποίηση του συνεδρίου. Με την πιστή τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων, το συνέδριο θα διεξαχθεί με απόλυτη επιτυχία και ασφάλεια.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πλαστικά καλαμάκια: Ποιος κοροϊδεύει ποιον; – Της Άννας Λεκατσά*

Επέμβαση διάσωσης του πλανήτη ξεκινώντας από τα πλαστικά καλάμια: "Η εγχείρηση πέτυχε αλλά ο ασθενής πέθανε..."

Ο κίνδυνος για την υγεία των καταναλωτών από απάτη τροφίμων – Περίπτωση χρήσης θειωδών στο κρέας

Διαχείριση κινδύνου παράνομης χρήσης θειωδών αλάτων σε παρασκευάσματα κρέατος.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα