Ποια τα χειρότερα πιάτα και ποτά των εργαζομένων σε εστιατόρια και γιατί.
Αν εργάζεστε στην εστίαση, είτε εντός της κουζίνας είτε στο σέρβις, θα έχετε σίγουρα αναπτύξει ορισμένα πιάτα-“νεμέσεις”, που για κάποιο λόγο σας φαίνονται ενοχλητικά.
Σε ένα βίντεο της Huffington Post, εργαζόμενοι σε εστιατόρια αποκαλύπτουν τα πιο ενοχλητικά πιάτα, που δεν ήθελαν με τίποτα να φτιάχνουν.
Αρχικά, κατονόμασαν τις καλοψημένες μπριζόλες, επειδή δημιουργούσαν έναν «φαύλο κύκλο δυσαρέσκειας». Έπαιρνε πολλή ώρα να φτιαχτούν, οι πελάτες πάντα ήταν δυσαρεστημένοι και άφηναν πολύ μικρά τιπς στους σερβιτόρους.
Τα chips τορτίγιας ήταν το δεύτερο πιάτο στη λίστα, μιας και ο χρόνος που ήθελαν για να φτιάξουν αρκετά για να υπάρχει απόθεμα στο εστιατόριο ήταν «ατελείωτος». «Υπήρχε αλάτι παντού, οι πόροι του δέρματός μου ήταν γεμάτοι λάδι και είχα καψίματα παντού», είπε ένας εργαζόμενος.
Τρίτο πιάτο στη λίστα μας τα… τάκος! «Μια από τις πρώτες μου δουλειές ήταν στα Taco Bell, όπου η πίεση του να φτιάξει κανείς τάκος γρήγορα ήταν μεγάλη… η βάση για τα τάκος έσπαγε συνέχεια και έτσι έπρεπε να τα κάνουμε ξανά από την αρχή. Αν κάποια “Karen” έβρισκε ένα σπασμένο τάκο, θα έκανε μεγάλη φασαρία».
Όσον αφορά στα κοκτέιλ, το mojito αναφέρθηκε ως το δυσκολότερο, ειδικά σε μια πολυάσχολη βραδιά στο μπαρ. «Κάνει ώρα να φτιαχτεί και καθυστερεί το σέρβις».