Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου, 2024
17.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Το μέλλον της ελληνικής αμπελουργίας – Ανοιχτή συνάντηση του αμπελοοινικού κλάδου

ΑρχικήΝέαΤο μέλλον της ελληνικής αμπελουργίας - Ανοιχτή συνάντηση του αμπελοοινικού κλάδου
spot_img

Στα τραπέζι ζητήματα κρίσιμης σημασίας για τον κλάδο.

Στο πλαίσιο της τακτικής Γενικής Συνέλευσής της ΕΔΟΑΟ, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση  προκειμένου να συζητηθούν θέματα κρίσιμης σημασίας του κλάδου. Η εκδήλωση στο πλαίσιο της τακτικής Γενικής Συνέλευσης θα πραγματοποιηθεί  την Πέμπτη  23 Νοεμβρίου 2023 και ώρες από 10:00π.μ – 14:00μ.μ. στο ξενοδοχείο Electra Palace (N. Νικοδήμου 18-20 στην Πλάκα), με ώρα προσέλευσης 09.45 π.μ. Θα ακολουθήσουν οι εργασίες της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης με την εκλογή νέου πρόεδρου 15:00-16:00 (αφορά μόνα τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τα θέματα που θα συζητηθούν, είναι :  

  • το μέλλον  της ελληνικής αμπελουργίας σε σχέση με τα οικονομικά αποτελέσματα των αμπελουργικών εκμεταλλεύσεων (Κώστας Ευσταθίου, Πρόεδρος ΕΔΟΑΟ και  Παρασκευάς Κορδοπάτης, Διευθυντής ΚΕΟΣΟΕ),
  • οι  επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής( Δρ. Γιάννης Βογιατζής Πρόεδρος ΣΕΟ), Οινοτουρισμός ( Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου Πρόεδρος ΕΘΕΠΟ),  
  • επισήμανση οίνων ( Αλεξάνδρα Πετροπούλου ,Προϊσταμένη του τμήματος Αμπέλου και Οίνου του ΥΠΑΑΤ),  ολοκληρωμένα προγράμματα της ΕΔΟΑΟ (Κώστας Ευσταθίου ) ,
  • χρηματοδοτικά εργαλεία για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των οίνων με Γεωγραφική Ένδειξη (Νίκος Ταβουλάρης ,Διευθυντής Προώθησης Γεωργικών Προϊόντων),  
  • Greek Wine Academy ( Δρ. Γιάννης Βογιατζής) , πρόγραμμα ΟΙΝΟΒΙΟ ( Δρ. Πέτρος Α. Ταραντίλης Καθηγητής Ενόργανης Χημικής Ανάλυσης Φυσικών Προϊόντων),
  • Συνεργατικοί σχηματισμοί καινοτομίας INNOVINE CLUSTER:(Δρ. Δημήτρης Τάσκος, Ερευνητής Ινστιτούτου Αμπέλου (ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο  Ξενοδοχείο Electra Palace (N. Νικοδήμου 18-20 στην Πλάκα), αίθουσα «Αλκυόνη».

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

7 νεκροί από την μαγιά στο ψωμί – Συνεχιζόμενη μόλυνση της γραμμής παραγωγής

Έκρηξη λιστερίωσης που σχετίζεται με προϊόντα μαγιάς Baker's, στην Ελβετία.

Ενθουσιασμός και χαρά στην τελετή απονομής των βραβείων FEA 2024

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθους κόσμου, ολοκληρώθηκε η τελετή βράβευσης των βραβείων Food Experts’ Awards 2024 στο πλαίσιο της έκθεσης τροφίμων Food&Drink της ΔΕΘ HELEXPO.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο