Ένα αρκετά επιμορφωτικό βίντεο με μεθόδους για το πώς να ανοίξετε ένα κρασί χωρίς τιρμπουσόν (όχι όλες επιτυχημένες!).
Σας έχει τύχει ποτέ να έχετε την ιδανική περίσταση για ένα μπουκάλι κρασί, αλλά να σας λείπει το τιρμπουσόν; Αν όχι σε εσάς, σας διαβεβαιώνουμε πως έχει τύχει σε πολλούς.
Για αυτό υπάρχουν και αμέτρητα tutorial και πολλές διαφορετικές μέθοδοι για το πώς να ανοίξετε ένα μπουκάλι χωρίς το απαραίτητο εργαλείο για αυτό. Ευτυχώς, ξεχωρίσαμε ένα βίντεο, δια χειρός του The Drinks Business, για να ξέρετε τι να κάνετε στην περίπτωση που θα βρεθείτε σε αυτή τη θέση.
Μια μέθοδος που- όπως φαίνεται- όντως λειτούργησε, ήταν η εισαγωγή μιας βίδας βαθιά μέσα στο φελλό και μετά το τράβηγμα ολόκληρου του φελλού με τα δόντια ενός σφυριού.
Αν και είναι καλύτερα απλά να επενδύσετε σε ένα τιρμπουσόν και να προσπαθήσετε να το φυλάτε σαν κόρη οφθαλμού! Θα γλιτώσετε πολύ κόπο και χρόνο. Εναλλακτικά, αγοράστε μπουκάλια με βιδωτό καπάκι.