Τρίτη, 5 Νοεμβρίου, 2024
14.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Γιατί η Μπέλα Χαντίντ έκοψε το ποτό

ΑρχικήΟικιακάLIFEΓιατί η Μπέλα Χαντίντ έκοψε το ποτό
spot_img

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο InStyle, το μοντέλο και η influencer Μπέλα Χαντίντ αποκάλυψε την επιλογή της να σταματήσει το ποτό πριν από έξι μήνες, καθώς από το αλκοόλ επιδεινώθηκε το αίσθημα άχγους.

Το μοντέλο έγινε συνιδρυτής και συνεργάτης της Kin Euphorics αφού δοκίμασε ένα κουτάκι του αναψυκτικού το 2019. Είναι ένα μη αλκοολούχο ποτό με προσαρμογόνα βότανα, νοοτροπικά και βοτανικά. Όμως, οι λόγοι της για να κόψει το ποτό δενέχουν να κάνουν με το νέο επιχειρηματικο της εγχείρημα, όπως ισχυρίζεται.

«Έχω κάνει την πορεία μου στο ποτό. Μου άρεσε το αλκοόλ και έφτασα στο σημείο που άρχισα να ακυρώνω βραδιές καθώς ένιωθα ότι δεν θα μπορούσα να ελέγξω τον εαυτό μου», εξήγησε.

«Δεν νιώθω την ανάγκη να πιω πια, γιατί ξέρω πώς θα με επηρεάσει στις 3 το πρωί όταν ξυπνάω με φρικτό άγχος σκεπτόμενη αυτό το ένα πράγμα που είπα πριν από πέντε χρόνια, όταν αποφοίτησα από το γυμνάσιο» προστέθηκε το μοντέλο.

Σημείωσε ότι ένας από τους ιατρικούς συμβούλους της Kin της έδειξε επίσης τις επιπτώσεις του αλκοόλ στον εγκέφαλό της, με αποτέλεσμα να γίνει «πολύ πιο δύσκολο να πιάσει το ποτήρι».

Η Χαντίντ συνίδρυσε την επωνυμία «λειτουργικών ποτών» με τη Διευθύνουσα Σύμβουλο της Kin, Jen Batchelor, η οποία την κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2018 ως εναλλακτική λύση στα μοκτέιλ με ζάχαρη που δεν προσέφεραν οφέλη ευεξίας.

Η Bella Hadid δεν είναι η μόνη διασημότητα που μπαίνει στο παιχνίδι της χωρίςή χαμηλής κατανάλωσης αλκοόλ. Η Katy Perry ανακοίνωσε πρόσφατα την κυκλοφορία της δικής της σειράς απεριτίφ χωρίς αλκοόλ, που στηρίζεται στην τρέλα των ποτών που τείνει να αυξάνεται κατά τους πρώτους μήνες του έτους.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

7 νεκροί από την μαγιά στο ψωμί – Συνεχιζόμενη μόλυνση της γραμμής παραγωγής

Έκρηξη λιστερίωσης που σχετίζεται με προϊόντα μαγιάς Baker's, στην Ελβετία.

Ενθουσιασμός και χαρά στην τελετή απονομής των βραβείων FEA 2024

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθους κόσμου, ολοκληρώθηκε η τελετή βράβευσης των βραβείων Food Experts’ Awards 2024 στο πλαίσιο της έκθεσης τροφίμων Food&Drink της ΔΕΘ HELEXPO.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο