Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
20.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Γιατί η Μπέλα Χαντίντ έκοψε το ποτό

ΑρχικήΟικιακάLIFEΓιατί η Μπέλα Χαντίντ έκοψε το ποτό
spot_img

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο InStyle, το μοντέλο και η influencer Μπέλα Χαντίντ αποκάλυψε την επιλογή της να σταματήσει το ποτό πριν από έξι μήνες, καθώς από το αλκοόλ επιδεινώθηκε το αίσθημα άχγους.

Το μοντέλο έγινε συνιδρυτής και συνεργάτης της Kin Euphorics αφού δοκίμασε ένα κουτάκι του αναψυκτικού το 2019. Είναι ένα μη αλκοολούχο ποτό με προσαρμογόνα βότανα, νοοτροπικά και βοτανικά. Όμως, οι λόγοι της για να κόψει το ποτό δενέχουν να κάνουν με το νέο επιχειρηματικο της εγχείρημα, όπως ισχυρίζεται.

«Έχω κάνει την πορεία μου στο ποτό. Μου άρεσε το αλκοόλ και έφτασα στο σημείο που άρχισα να ακυρώνω βραδιές καθώς ένιωθα ότι δεν θα μπορούσα να ελέγξω τον εαυτό μου», εξήγησε.

«Δεν νιώθω την ανάγκη να πιω πια, γιατί ξέρω πώς θα με επηρεάσει στις 3 το πρωί όταν ξυπνάω με φρικτό άγχος σκεπτόμενη αυτό το ένα πράγμα που είπα πριν από πέντε χρόνια, όταν αποφοίτησα από το γυμνάσιο» προστέθηκε το μοντέλο.

Σημείωσε ότι ένας από τους ιατρικούς συμβούλους της Kin της έδειξε επίσης τις επιπτώσεις του αλκοόλ στον εγκέφαλό της, με αποτέλεσμα να γίνει «πολύ πιο δύσκολο να πιάσει το ποτήρι».

Η Χαντίντ συνίδρυσε την επωνυμία «λειτουργικών ποτών» με τη Διευθύνουσα Σύμβουλο της Kin, Jen Batchelor, η οποία την κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2018 ως εναλλακτική λύση στα μοκτέιλ με ζάχαρη που δεν προσέφεραν οφέλη ευεξίας.

Η Bella Hadid δεν είναι η μόνη διασημότητα που μπαίνει στο παιχνίδι της χωρίςή χαμηλής κατανάλωσης αλκοόλ. Η Katy Perry ανακοίνωσε πρόσφατα την κυκλοφορία της δικής της σειράς απεριτίφ χωρίς αλκοόλ, που στηρίζεται στην τρέλα των ποτών που τείνει να αυξάνεται κατά τους πρώτους μήνες του έτους.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.

«Θα σε συναντήσω στο Greeks»: Πως η Ελληνική γαστρονομία και τα προϊόντα μας κυριαρχούν στις διεθνείς αγορές

Τα Ελληνικά προϊόντα γίνονται mainstream στον κόσμο κερδίζοντας τους καταναλωτές πολύ πέρα από την Ελληνοαμερικανική αγορά.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα