Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
20.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Κρέμα τυριού από Brie η νέα τάση του TikTok – Αντιδρούν οι τυροκόμοι!

ΑρχικήΟικιακάΣυνταγέςΚρέμα τυριού από Brie η νέα τάση του TikTok - Αντιδρούν οι τυροκόμοι!
spot_img

Η συνταγή για τυρί κρέμα που διχάζει.

Ανάμεσα σε όλες αυτές τις τάσεις που κυκλοφορούν στο tik-tok, όσον αφορά το φαγητό, η κρέμα τυριού brie είναι ίσως η πιο πρόσφατη. Κάτι σαν την τυροκαυτερή ωστόσο πιο ουδέτερη που ταιριάζει τόσο για γλυκό έδεσμα όσο και για αλμυρό, είναι η νέα συνταγή κρέμας που γίνεται με ένα απλό χτύπημα στο μίξερ.

   Την τάση στο instagram ξεκίνησε η food blogger Meg Quinn η οποία συνδύασε την κρέμα τυριού με κερήθρα μελιού, και αργότερα έγινε Viral στο tik-tok. Η συνταγή απαιτεί ουσιαστικά την αφαίρεση της πέτσας του τυριού, έπειτα κομμάτια από μπρί και αντίστοιχα ίδιας ποσότητας βουτύρου. Όλα τοποθετούνται στο μίξερ, αφού έχουν μείνει πρώτα για λίγο σε θερμοκρασία δωματίου. Το αποτέλεσμα είναι μια λεία κρέμα τυριού, που ωστόσο έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από ειδικούς στο χώρο του τυριού.

    Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η δημιουργία της φλούδας λευκής μούχλας που καλύπτει το μπρι απαιτεί από τους τυροκόμους περίπου δύο εβδομάδες για τη δημιουργία της, σύμφωνα με την New England Cheesemaking Supply Company. Ωστόσο για την συγκεκριμένη συνταγή αφαιρείται και πετιέται.

   Η Emma Harvey, αγοραστής τυριού στο City Market South End στο Μπέρλινγκτον του Βερμόντ, είπε στο Allrecipes: “Υπάρχουν γεύσεις και νότες που υπάρχουν στη φλούδα που διαφέρουν από την πάστα του τυριού. Σας ικετεύω, μην πετάτε έτσι απλά τη φλούδα”.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.

«Θα σε συναντήσω στο Greeks»: Πως η Ελληνική γαστρονομία και τα προϊόντα μας κυριαρχούν στις διεθνείς αγορές

Τα Ελληνικά προϊόντα γίνονται mainstream στον κόσμο κερδίζοντας τους καταναλωτές πολύ πέρα από την Ελληνοαμερικανική αγορά.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα