Τετάρτη, 16 Απριλίου, 2025
13.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Σορμπέ πορτοκαλιού με τρία υλικά

ΑρχικήΟικιακάΣυνταγέςΣορμπέ πορτοκαλιού με τρία υλικά
spot_img

Το κατεψυγμένο πορτοκαλένιο επιδόρπιο απαιτεί μόνο τρία απλά υλικά και απλή διαδικασία.

Αυτό το απλό, λαχταριστό γλυκό και καθαριστικό ουρανίσκου είναι τέλειο μετά από ένα πλούσιο γεύμα και χρειάζονται μόνο τρία υλικά: χυμός πορτοκαλιού, γλυκάνισος και ζάχαρη άχνη.

- Advertisement -

ΥΛΙΚΑ

300 Ml χυμός πορτοκαλιού

Γλυκάνισος (αστεροειδής)

100 gr ζάχαρη άχνη

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Σε ένα τηγάνι βάζουμε τον χυμό πορτοκαλιού, τον γλυκάνισο και τη ζάχαρη. Αφήνουμε να βράσει, ανακατεύοντας, μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη και μετά αφαιρούμε τον αστεροειδή γλυκάνισο. Ψύξτε, μετά αδειάστε σε μια παγωτομηχανή και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί και να παγώσει. 

Αν δεν έχετε παγωτομηχανή, ψύξτε το μείγμα, στη συνέχεια ρίξτε το σε ένα δοχείο ανθεκτικό στην κατάψυξη και παγώστε το μέχρι να σφίξει, ανακατεύοντας κάθε ώρα με ένα πιρούνι για να σπάσουν οι παγοκρύσταλλοι.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Αλλάζει το “παιχνίδι” στην ανίχνευση παθογόνων στα τρόφιμα – Νέα καινοτόμος τεχνολογία ανάλυσης

Η νέα μέθοδος μειώνει σημαντικά τον χρόνο ανίχνευσης παθογόνων σε λιγότερο από τέσσερις ώρες και κοστίζει μόλις 0,5$ ανά δείγμα

Κίνδυνος από τα βρεφικά στρώματα – Δύο έρευνες αποκαλύπτουν ότι τα μωρά εκτίθενται σε χημικές ουσίες που βλάπτουν τον εγκέφαλο

Συμβουλές προς τους γονείς για να μειώσουν την έκθεση των παιδιών τους σε χημικές ουσίες που υπάρχουν στα παιδικά στρώματα - Κάλεσμα αφύπνισης από τους ερευνητές

Οι λάθος θερμοκρασίες ψυγείου στα Ευρωπαϊκά νοικοκυριά αλλάζουν τα δεδομένα στις ημερομηνίες λήξης των τροφίμων

Σε υψηλές θερμοκρασίες λειτουργούν τα ψυγεία των νοικοκυριών στην Ευρώπη - "Πρόσω Ολοταχώς" για τους παραγωγούς να προσαρμόσουν τις ημερομηνίες λήξης
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα