Πέμπτη, 10 Απριλίου, 2025
12.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Τι είναι η νέα τάση στα κοκτέιλ, Piña Corona;

ΑρχικήΟικιακάΤι είναι η νέα τάση στα κοκτέιλ, Piña Corona;
spot_img

Η νέα τάση μετατρέπει το κοκτέιλ Piña Colada σε Piña Corona.

   Μια κρύα Piña Colada είναι αγαπημένος τροπικός συνδυασμού για το καλοκαίρι με βάση το ρούμι, όπου η καρύδα συμπληρώνει τον ανανά και εξυπηρετεί μια κρεμώδη υφή. Τώρα στο Tik Tok, απογειώνεται μια νέα τάση, που θέλει ένα μέρος από το ρούμι να αντικαθίσταται από την μπίρα! Ο λόγος για την Piña Corona η οποία φτιάχνεται ρίχνοντας μισό μπουκάλι μεξικάνικη μπύρα Corona, και στη συνέχεια συμπληρώνοντάς το με λίγο λευκό ρούμι, λίγο κρέμα καρύδας και μια γενναιόδωρη μερίδα χυμό ανανά.

- Advertisement -

   Όσοι έφτιαξαν το ρόφημα συνιστούν να τοποθετήσετε τον αντίχειρά σας πάνω από το στόμιο του μπουκαλιού και να το γυρίσετε απαλά ανάποδα για να αναμειχθούν τα υλικά μεταξύ τους. «Μην ανακινείτε, γιατί έχει ενανθράκωση, την οποία έπρεπε να μάθω με τον δύσκολο τρόπο… αφού τελειώσει και εκρήγνυται παντού, μπορείτε να προσθέσετε μια γαρνιτούρα με λάιμ», είπε ο @madisoncmatlock σε ένα βίντεο του TikTok, ο οποίος πρόσθεσε ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι «νόστιμο”. Εναλλακτικά, ανακατέψτε πρώτα το ρούμι, την κρέμα καρύδας και τον χυμό ανανά σε ένα σέικερ για κοκτέιλ και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα χωνί για να ρίξετε το μείγμα στο μπουκάλι της μπύρας.

   Οι παραλλαγές του ποτού περιλαμβάνουν τη χρήση Corona χωρίς αλκοόλ για ένα ελαφρώς λιγότερο ισχυρό μείγμα, ή τη χρήση ενός ρούμι χωρίς αλκοόλ για να φτιάξετε ένα κοκτέιλ 100% χωρίς αλκοόλ. Άλλοι παγώνουν το παρασκεύασμα για να φτιάξουν κατεψυγμένα Piña Coronas.

    Πάντως δεν συμφωνούν όλοι με τον συνδυασμό, με έναν χρήστη του TikTok να σχολιάζει ένα βίντεο που δείχνει πώς φτιάχνεται το ποτό: «Ένιωσα άγχος βλέποντας το». Ένα σχόλιο από το @jigsaw puzzle στην πλατφόρμα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης λέει: «Ο καλύτερος τρόπος για να εξαφανίσετε μία Corona», ενώ ο @joeherrera900 έγραψε: «Το έφτιαξα. Η ιδέα ήταν πολύ καλύτερη από την πραγματική γεύση».

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Το «πότε» μετράει όσο το «τι» : Πως το timing των γευμάτων επηρεάζει την απώλεια βάρους – Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Η ώρα που τρώμε είναι εξίσου σημαντική με το τι τρώμε, επηρεάζοντας τον μεταβολισμό, την όρεξη και τη γενικότερη υγεία.

Σήμα κινδύνου για τη δημόσια υγεία – Ανακαλύφθηκε άγνωστο έως σήμερα στέλεχος σαλμονέλας από Ιταλούς ερευνητές

Εμφάνιση Salmonella enterica που φέρει γονίδιο καρβαπενεμάσης bla OXA-181 στην Ιταλία

Τα “οικολογικά” πλαστικά είναι χειρότερα! Καταστρέφουν πολλαπλά όργανα σύμφωνα με μελέτη

Τα βιοδιασπώμενα πλαστικά θα μπορούσαν να προκαλέσουν σοβαρούς κινδύνους για την υγεία, υποστηρίζει νέα πειραματική μελέτη
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα