Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
21 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Το «μαγικό» συστατικό που έχουμε όλοι στην κουζίνα και αφαιρεί εύκολα τα καμένα λίπη από τις κατσαρόλες

ΑρχικήΟικιακάΤο «μαγικό» συστατικό που έχουμε όλοι στην κουζίνα και αφαιρεί εύκολα τα καμένα λίπη από τις κατσαρόλες
spot_img

Λειτουργεί ικανοποιητικά με κάθε καμένη φυτική ύλη και σας απαλλάσσει από το τρίψιμο με σύρμα


Και ποιος δεν απεχθάνεται το τρίψιμο της κατσαρόλας ή του ταψιού από το καμένο φαγητό που το υγρό πλύσης δεν μπορεί να αφαιρέσει… Κι όμως αρκεί ένα βασικό συστατικό που όλοι έχουμε στο ντουλάπι της κουζίνας για να πούμε αντίο στα καμμένα υπολείμματα εύκολα και γρήγορα.

Η αποκάλυψη του συστατικού αυτού έγινε σε μια ανάρτηση στο Reddit, όταν ένας απελπισμένος άνδρας ζήτησε βοήθεια για να καθαρίσει το καμένο τηγάνι του και να… σώσει το γάμο του.

Και δεν είναι άλλο από τη μαγειρική σόδα: Αρκεί να βάλουμε στον πάτο του σκεύους δύο τρεις κουταλιές της σούπας, να προσθέσουμε λίγο νερό και να το βάλουμε να βράσει στο μάτι. Σβήνουμε, αφήνουμε λίγο να κρυώσει και δοκιμάζουμε τα τρίψουμε ελαφρά… Αυτό ήταν!

Διαβάστε ακόμη: Ποιος είναι ο ευκολότερος τρόπος για να καθαρίσετε μια καμένη κατσαρόλα; Πείραμα του Which

Το μείγμα λειτουργεί ικανοποιητικά με κάθε καμένη φυτική ύλη, ενώ, αν υπάρχει και κολλημένο κρέας στο σκεύος προσθέτουμε 1/2 κουταλιά σαπούνι πιάτων μόλις σβήσουμε τη φωτιά!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ο Ευρωπαϊκός συναγερμός για τα δηλητηριώδη πατατάκια

Αναφορά στην έκθεση του ευρωπαϊκού ACN για τα δηλητηριώδη πατατάκια που έχουν διανεμηθεί σε 23 χώρες.

Προσοχή: Ο ΕΦΕΤ ανακάλεσε σήμερα από την ελληνική αγορά μολυσμένο ισπανικό κρέας

Μετά από εργαστηριακές αναλύσεις εντοπίστηκε ο παθογόνος μικροοργανισμός σαλμονέλα.

Σουβλάκια: Πόσο επιβλαβής είναι η κατανάλωση καμένου κρέατος και τι μπορείτε να κάνετε για να μειώσετε τον κίνδυνο

Πώς μπορεί να μειωθεί η πιθανότητα σχηματισμού επιβλαβών ενώσεων από το ψήσιμο του κρέατος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο