Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
20.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Γ. Καρβούνη (Ecolab): “Προστατεύουμε ότι είναι ζωτικής σημασίας: Nερό, τρόφιμα, περιβάλλον”

ΑρχικήΣυνεντεύξειςΓ. Καρβούνη (Ecolab): “Προστατεύουμε ότι είναι ζωτικής σημασίας: Nερό, τρόφιμα, περιβάλλον”
spot_img

Η Ecolab με μακρά ιστορία στην καινοτομία και την προστασία του περιβάλλοντος κέρδισε δύο χρυσά βραβεία στα food Experts’ Awards.

Μπροστά από την εποχή του, o παγκόσμιος ηγέτης όσον αφορά λύσεις και υπηρεσίες που σχετίζονται με την προώθηση της ασφάλειας των τροφίμων και τη βελτιστοποίηση της χρήσης νερού και ενέργειας, η ECOLAB έχει συμπεριλάβει την βιωσιμότητα και την προστασία του περιβάλλοντος στο χαρτοφυλάκιο της εδώ και πολλά χρόνια, όταν ακόμα η λέξεις βιωσιμότητα και αειφορία ήταν άγνωστες. Δεν είναι καθόλου τυχαίο λοιπόν, που κατέκτησε Gold βραβείο στην κατηγορία “Excellence in Promoting Sustainability” στα διεθνή βραβεία Food Experts’ Awards 2023 στο πλαίσιο της 31ης Detrop Helexpo στη Θεσσαλονίκη, στα οποία επίσης διακρίθηκε με χρυσό βραβείο στην κατηγορία Top Food Sector Support Services για τις κορυφαίες υπηρεσίες Υποστήριξης στην ελληνική βιομηχανία τροφίμων και ποτών.

Η Ecolab είναι ο ηγέτης στην παροχή λύσεων και υπηρεσιών, για την υγιεινή, το νερό και την πρόληψη των λοιμώξεων, συμβάλλοντας στην προστασία της υγείας των ανθρώπων, του πλανήτη και των επιχειρήσεων. Βασιζόμενοι σε έναν αιώνα καινοτομίας, οι 47.000 εργαζόμενοι εφαρμόζουν καινοτόμες λύσεις, ψηφιακές τεχνολογίες και επιστημονικές γνώσεις για να βοηθήσουν τους πελάτες τους, σε περισσότερες από 170 χώρες, στην επίλυση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν. Από ξενοδοχεία, εστιατόρια και εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης, εργοστάσια παραγωγής τροφίμων και ποτών και εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας, πολλές από τις κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα και τον κόσμο, εμπιστεύονται της Ecolab, για την  παραγωγή ασφαλών τροφίμων, για τη διατήρηση ενός βιώσιμου, καθαρού και υγιεινού περιβάλλοντος, για τη βελτιστοποίηση της χρήσης του νερού και της ενέργειας και για τη βελτίωση της λειτουργικής τους απόδοσης.

Η Κey Αccount Μanager Ιnstitutional της Ecolab ΑΕ. Γεωργία Καρβούνη παρέλαβε τα Gold Βραβεία δίνοντας συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση των Food Experts’ Awards 2023

Για τη κορυφαία διάκριση στα food Experts’ Awards, αλλά και για το κίνητρο συμμετοχής της εταιρείας στη διοργάνωση, μίλησε στο Cibum η κ. Γεωργία Καρβούνη Κey Αccount Μanager Ιnstitutional της Ecolab ΑΕ. Η κ. Καρβούνη τόνισε πως αιτία της συμμετοχής, ήταν «η εγκυρότητα και η αξιοπιστία των συγκεκριμένων βραβείων, η διαδικασία και η αξιολόγηση από διακεκριμένους επιστήμονες που έχουν γνώση του αντικειμένου». Όσον αφορά στην επιλογή των κατηγοριών  η Γεωργία Καρβούνη στάθηκε στην δέσμευση της Ecolab να προστατεύει το περιβάλλον μέσω τήρησης υπεύθυνων πολιτικών και πρακτικών. «Ειδικά τα προγράμματα μας για την ασφάλεια των τροφίμων, καλύπτουν ολόκληρη την αλυσίδα εφοδιασμού. Από το αγρόκτημα και τις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών μέχρι τα εστιατόρια, τα ξενοδοχεία και την μαζική εστίαση, έχουμε τις λύσεις και την τεχνογνωσία, για να βοηθήσουμε να παραχθούν ασφαλή τρόφιμα, να βελτιώσουμε την ποιότητα και να προστατεύσουμε το τελικό αποτέλεσμα με βελτίωση της λειτουργικής απόδοσης και με μείωση των ζωτικών πόρων (νερό, ενέργεια)» είπε στο Cibum η κ. Καρβούνη.

Όσο για το όραμα της εταιρείας σύμφωνα με την Κey Αccount Μanager Ιnstitutional, «είναι να είμαστε ο παγκόσμιος ηγέτης στις τεχνολογίες προστασίας των καταναλωτών, παρέχοντας και προστατεύοντας ό,τι είναι ζωτικής σημασίας: καθαρό νερό, ασφαλή τρόφιμα και υγιεινό περιβάλλον».

Οι νικητές των βραβείων Food Expert’s Awards 2023 στο πλαίσιο της 31ης Detrop Helexpo στη Θεσσαλονίκη.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η χορτοφαγική διατροφή μπορεί να σταματήσει την επιδείνωση του καρκίνου του προστάτη

Σύμφωνα με μελέτη, οι άνδρες που καταναλώνουν μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, έχουν βραδύτερη εξέλιξη του καρκίνου του προστάτη σε σχέση με όσους τρώνε περισσότερο κρέας.

Η Οδύσσεια μίας μικρής ελληνικής επιχείρησης από την αγκύλωση των Εθνικών αρχών – Του Δημήτρη Γεωργαντέλη

Το ''παιχνίδι'' με την τεράστια διαφορά στο ανώτατο επιτρεπτό όριο της κουμαρίνης σε παραδοσιακά και μη κουλουράκια κανέλας!

Ηλεκτρονικό τσιγάρο: Κίνδυνος έκθεσης των εφήβων σε τοξικό μόλυβδο και ουράνιο σύμφωνα με μελέτη

Τα ευρήματα υπογραμμίζουν την ανάγκη εφαρμογής κανονισμών και προσπαθειών πρόληψης με πρωταρχικό στόχο τους εφήβους.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα