Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
13.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Φωλιά Ζύμης με Μπιφτέκι! Νέο προϊόν από την Ελληνική Σφολιάτα Α.Ε.!

ΑρχικήTop quality 4uΕστίασηΦωλιά Ζύμης με Μπιφτέκι! Νέο προϊόν από την Ελληνική Σφολιάτα Α.Ε.!
spot_img

Πεντανόστιμα, υψηλής ποιότητας, χειροποίητα προϊόντα ζύμης και σφολιάτας!

Στην πόλη της Θεσσαλονίκης, το όνειρο της οικογένειας Κωνσταντινίδη πήρε σάρκα και οστά, πριν από 25 χρόνια, ιδρύοντας την εταιρεία, που θα γινόταν ακρογωνιαίος λίθος στη βιομηχανία κατεψυγμένων τροφίμων- την Ελληνική Σφολιάτα Α.Ε. Η εταιρεία αυτή, θα επαναπροσδιόριζε τα πρότυπα ποιότητας και παράδοσης, στο χώρο των προϊόντων ζύμης.

Με ταπεινό ξεκίνημα και μια ομάδα είκοσι αφοσιωμένων ατόμων, η Ελληνική Σφολιάτα έθεσε τις βάσεις για τις μελλοντικές της προσπάθειες. Με επιμονή και δέσμευση, η εταιρεία γνώρισε μια περίοδο εδραίωσης, την οποία ακολούθησε η αξιοσημείωτη άνοδός της. Καθώς τα χρόνια εξελίσσονταν, οι επιτυχίες και η σταδιακή επέκταση εξασφάλισαν στρατηγικές συνεργασίες με γνωστές αλυσίδες αρτοποιείων της Βορείου Ελλάδας, ξενοδοχεία 5 αστέρων και πανελλαδικές, αλυσίδες καταστημάτων ψιλικών- convenience stores!

Ξεπερνώντας τα σύνορα της Ελλάδας, η Ελληνική Σφολιάτα άφησε το στίγμα της στις διεθνείς αγορές, εξάγοντας τα προϊόντα της στην Κύπρο, τη Γερμανία και το Βέλγιο. Η δέσμευση της εταιρείας για αριστεία και αυθεντικότητα βρήκε ανταπόκριση στους πελάτες, καλλιεργώντας τη φήμη για τα προϊόντα ζύμης, υψηλής ποιότητας, που παρασκευάζονται με τα καλύτερα συστατικά και γεύσεις.

Καθώς οι απαιτήσεις κλιμακώνονταν και οι ορίζοντες διευρύνονταν, η εταιρεία μετακόμισε από την αρχική της έδρα στη Θεσσαλονίκη, σε μια υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής 1150 τ.μ., στο Λαγκαδά. Επέκτεινε τις δραστηριότητές της, για να φιλοξενήσει ένα αυξανόμενο εργατικό δυναμικό, 85 ατόμων. Κάθε βήμα του ταξιδιού, που χαρακτηρίζεται από αφοσίωση και όραμα, ώθησε την κάποτε μέτρια οικογενειακή επιχείρηση, σε μια ακμάζουσα επιχείρηση, που συνεχίζει να γράφει νέα κεφάλαια στην ιστορική κληρονομιά της.

Συνεργαζόμενη με τοπικούς παραγωγούς, για την προμήθεια πρώτων υλών από το πλούσιο ελληνικό τοπίο, η εταιρεία αποτίει φόρο τιμής στις ρίζες και την κληρονομιά της. Κάθε προϊόν ζύμης δημιουργείται με σχολαστική φροντίδα και μεράκι, ενσαρκώνοντας την ουσία της οικογενειακής ζεστασιάς και της αυθεντικότητας. Επιπλέον, διασφαλίζει την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων της, εφαρμόζοντας σύγχρονες μεθόδους παραγωγής και αποτελεσματικές πρακτικές, για τον έλεγχο και τη βελτιστοποίηση των παραγωγικών διαδικασιών.

Καθοδηγούμενη από ένα σύνολο βασικών αξιών και αρχών, η εταιρεία ακμάζει πάνω στους πυλώνες της παράδοσης, της αγνότητας, των οικογενειακών αξιών, της βαθιάς εμπειρίας, της συνεργασίας και της ευθυγράμμισης με τα πρότυπα του κλάδου.

Η Ελληνική Σφολιάτα συνεργάζεται και προμηθεύει καθημερινά, τα μπουγατσατζίδικα– ιδιαίτερα δημοφιλή στη Βόρεια Ελλάδα, με πολλά διαφορετικά είδη μπουγάτσας, ακόμα και νηστίσιμες, αλλά και με κουρού, κρουασάν και άλλα, από τους 200 κωδικούς προϊόντων της. Διατηρεί μακροχρόνιες συνεργασίες, με πλήθος κυλικείων, που προμηθεύονται καθημερινά σημαντικές ποσότητες, από όλα σχεδόν τα κατεψυγμένα προϊόντα ζύμης της, για να ικανοποιήσουν τις προτιμήσεις του κοινού τους.

Αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη για κάθε επιχείρηση φιλοξενίας, που θέλει να προσφέρει ποιοτικά προϊόντα ζύμης στους επισκέπτες της και συνεργάζεται, επί σειρά ετών, με ξενοδοχεία 5 αστέρων! Τέλος, οι φούρνοι και τα αρτοποιεία, με μεγάλη κατανάλωση καθημερινά και συνεπώς, αυξημένες ανάγκες και απαιτήσεις σε προϊόντα ζύμης, την εμπιστεύονται για τις εξαιρετικές, παραδοσιακές πίτες με χωριάτικο φύλλο και τα κάθε λογής πιτάκια, δηλαδή τις «μπουκίτσες», τις οποίες αγαπά ιδιαίτερα το αγοραστικό κοινό.

Το νέο προϊόν της Ελληνικής Σφολιάτας Α.Ε. είναι η χορταστική και πεντανόστιμη Φωλιά Ζύμης με Μπιφτέκι! Μπορείτε να την προσθέσετε στο κατάστημά σας και να την προσφέρετε στους πελάτες σας, συμπληρώνοντας τη Φόρμα Συνεργασίας εδώ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο