Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Γιαούρτι σε σκόνη! Μία τεχνολογική καινοτομία της σειράς Cultura Mediterra!

ΑρχικήTop quality 4uΛιανεμπόριοΓιαούρτι σε σκόνη! Μία τεχνολογική καινοτομία της σειράς Cultura Mediterra!
spot_img

Στραγγιστό γιαούρτι σε σκόνη, 2% λιπαρά. Έτοιμο για χρήση.

Το καλοκαίρι του 2002, η MEDITERRA ΑΒΕΣΕ, προέκυψε ως αποτέλεσμα της αναδιοργάνωσης της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου. Με σαφές όραμα και σκοπό, η εταιρεία έχει αφιερωθεί έκτοτε στην προώθηση της μαστίχας Χίου και στη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων.

Στόχος της εταιρείας ήταν η δημιουργία ενός μόνιμου, μηχανισμού προώθησης της μαστίχας Χίου, ο σχεδιασμός και η παραγωγή καινοτόμων προϊόντων, η καθιέρωση μιας βιώσιμης πολιτικής μάρκετινγκ, η ανάπτυξη ενός δικτύου καταστημάτων λιανικής πώλησης και η υλοποίηση αποτελεσματικών, προωθητικών ενεργειών. Σήμερα, η MEDITERRA διαχειρίζεται καταστήματα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, λειτουργεί παραγωγική μονάδα, 100 περίπου διαφορετικών, παραδοσιακών προϊόντων στη Χίο και είναι και διανομέας διαφόρων προϊόντων. Προσφέρει μια γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας όπως: η μαστίχα Χίου, η τσίκλα ΕΛΜΑ, τα παρα-φαρμακευτικά προϊόντα mastihatherapy, τα ζαχαρώδη προϊόντα cultura mediterra, τα λικέρ μαστίχας ENOSIS και KENTOS και πολλά άλλα.

Το απώτερο όραμα της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου, με την οποία ευθυγραμμίζεται η MEDITERRA, είναι να παρουσιάσει τη μαστίχα στους καταναλωτές παγκοσμίως, μέσω σύγχρονων και ωφέλιμων για την υγεία προϊόντων. Αυτός ο εξαιρετικός φυσικός πόρος, με την ξεχωριστή γεύση και το άρωμά του, διαθέτει σημαντικές πιστοποιημένες ιδιότητες, που μπορούν να βελτιώσουν διάφορες πτυχές της καθημερινής ζωής και την έχουν καταστήσει περιζήτητο συστατικό σε διάφορες βιομηχανίες, από τρόφιμα και ποτά μέχρι καλλυντικά και φαρμακευτικά προϊόντα.

Η MEDITERRA τρέφει μεγάλο σεβασμό για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση των παραγωγών μαστίχας. Προσπαθεί να τους στηρίξει βελτιώνοντας τις τεχνικές καλλιέργειας, ενισχύοντας τη διαδικασία παραγωγής και εξασφαλίζοντας δίκαιη αμοιβή. Με τον τρόπο αυτό, συμβάλλει ενεργά στη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη του κλάδου.

Ένα από τα καινοτόμα προϊόντα, της σειράς Cultura Mediterra είναι το Γιαούρτι σε σκόνη! Χρησιμοποιώντας την πρωτοποριακή τεχνική της λυοφιλίωσης ή κρυοξήρανσης, το προϊόν αυτό υφίσταται διαδικασία αποξήρανσης, υπό συνθήκες χαμηλής πίεσης και θερμοκρασίας. Μέσω αυτής της μεθόδου, τα θρεπτικά συστατικά και η γεύση του γιαουρτιού παραμένουν ανέπαφα, ενώ η διάρκεια ζωής του παρατείνεται επ’ αόριστον, χωρίς την ανάγκη χρήσης συντηρητικών ή αποθήκευσης στο ψυγείο! Τα προϊόντα έχουν έως και 80% λιγότερο όγκο και βάρος, ενώ για την ανασύστασή τους απαιτείται μόνο το νερό που έχει αφαιρεθεί.  

Η εταιρεία έλαβε το πρώτο βραβείο, στον ετήσιο διαγωνισμό Healthy Food & Beverage Awards 2024 | Bio Food Awards 2024, στην κατηγορία Τεχνολογικής Καινοτομίας, για τα προϊόντα κρυοξήρανσης της σειράς Cultura Mediterra.

Το Γιαούρτι σε σκόνη διατίθεται σε φακελάκια 2χ30g. Στη σειρά Cultura Mediterra κυκλοφορούν επίσης: Κρέμα Αραβοσίτου με Μαστίχα Χίου, Κρέμα Αραβοσίτου με Μανταρίνι Χίου, Φλούδα μανταρίνι σε σκόνη, Φάβα από κουκιά και Χούμους από ρεβίθια.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο