Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου, 2024
16.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Μπύρα ΧΑΡΜΑ… η πρώτη Χανιώτικη μπύρα από την ΚΡΗΤΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ!

ΑρχικήTop quality 4uΜπύρα ΧΑΡΜΑ... η πρώτη Χανιώτικη μπύρα από την ΚΡΗΤΙΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ!
spot_img

Φρέσκια και χειροποίητη… να την πιεις στο ποτήρι!

Καλώς ήρθατε στον κόσμο της Κρητικής Ζυθοποιίας, της πρώτης μικροζυθοποιίας στο νομό Χανίων της Κρήτης. Φωλιασμένη στο γραφικό χωριό Ζουνάκι, του δήμου Πλατανιά, οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις τους εκτείνονται σε 2.000 τετραγωνικά μέτρα, περιτριγυρισμένες από καταπράσινους ελαιώνες και μυρωδάτους πορτοκαλεώνες. Μόλις 25 χιλιόμετρα, μακριά από το ζωντανό κέντρο της πόλης των Χανίων, το ζυθοποιείο αποτελεί απόδειξη του πάθους τους για τη δημιουργία εξαιρετικής μπύρας.

Στην Κρητική Ζυθοποιία, είναι υπερήφανοι για την παραγωγή φρέσκιας, αφιλτράριστης μπύρας. Αλλά τι σημαίνει πραγματικά “φρέσκο” στο πλαίσιο της μπύρας; Σημαίνει μια μπύρα που παραμένει αφιλτράριστη, ανέγγιχτη από οποιαδήποτε τεχνητή διαδικασία. Αυτή η δέσμευση, για τη διατήρηση της φυσικής κατάστασης της μπύρας, έχει ως αποτέλεσμα ένα προϊόν που είναι αγνό, γευστικό και αρωματικό.

Η αφιλτράριστη μπύρα είναι η επιτομή της αγνότητας και της φυσικότητας. Διατηρώντας όλα τα θρεπτικά συστατικά από τις πρώτες ύλες της, το νερό από τις κρυστάλλινες πηγές των Λευκών Ορέων, το λυκίσκο, το κριθάρι καθώς και τη μαγιά, η οποία κατέχει υψηλή θρεπτική αξία, η μπύρα ΧΑΡΜΑ γίνεται πραγματική ενσάρκωση της ζυθοποιίας. Η θολή εμφάνισή της αποτελεί απόδειξη της αυθεντικότητάς της και της φροντίδας που δίνουν στη δημιουργία της.

Η Κρητική Ζυθοποιία δίνει, επίσης, προτεραιότητα στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα κατά τη διαδικασία παραγωγής. Αναζητώντας διαρκώς νέες μεθόδους για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης, προσπαθούν να ελαχιστοποιήσουν το οικολογικό τους αποτύπωμα. Υιοθετώντας καινοτόμες τεχνικές, στοχεύουν να επιτύχουν τη βέλτιστη χρήση ενέργειας, διατηρώντας παράλληλα την εξαιρετική γεύση και ποιότητα της μπύρας τους.
Στη βεράντα του Ζυθοποιείου θα βρείτε εστιατόριο ανοιχτού χώρου, με θέα το χώρο ζυθοποίησης περιτρυγιρισμένο από ελαιόδεντρα, πορτοκαλιές και αβοκάντο.Το εστιατόριο προσφέρει μεγάλη ποικιλία από πιάτα μαγειρεμένα με τοπικά προϊόντα αλλά και με διαφορετικές ποικιλίες ζύθου για μια αλλιώτικη εμπειρία.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την παρασκευή μπύρας; Δεν έχετε παρά να κάνετε κράτηση σε μια από τις ξεναγήσεις τους, Δευτέρα έως Κυριακή. Το έμπειρο προσωπικό τους θα σας εξηγήσει την παραγωγική διαδικασία σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου θα παρακολουθήσετε τους ζυθοποιούς να κάνουν τα μαγικά τους δοκιμάζοντας τις διάφορες ποικιλίες της μπύρας ΧΑΡΜΑ όπως: τις βαρελίσιες ΧΑΡΜΑ DUNKEL, PALE ALE και LAGER!
Διαθέσιμες είναι τώρα και η Draft ΧΑΡΜΑ IPA, με άρωμα τροπικών φρούτων, η ΧΑΡΜΑ WEISS, φρουτώδης με διακριτικό banana flavor καθώς και η ΧΑΡΜΑ AMERICAN PILSNER με αρώματα εσπεριδοειδών, άνθη λουλουδιών, ψωμιού και βύνης και τους Αμερικάνικους λυκίσκους, όλες τους φρέσκες και χειροποίητες, χωρίς συντηρητικά ή πρόσθετα!

Θα τις βρείτε σε καταστήματα και στο e shop τους μαζί με υπέροχα ποτήρια και αξεσουάρ!

Στην Κρητική Ζυθοποιία έχουν αποστολή να παράγουν και να διανέμουν εξαιρετική χειροποίητη μπύρα που συμπυκνώνει την ουσία της Κρήτης, τις πλούσιες παραδόσεις και τις διαχρονικές αξίες της. Έτσι, είτε είστε ντόπιος είτε επισκέπτης των Χανίων, σας προσκαλούμε να αφεθείτε στις μοναδικές γεύσεις της Κρητικής μπύρας ΧΑΡΜΑ. Αφήστε κάθε ποτήρι να σας μεταφέρει στην καρδιά της Κρήτης, όπου η παράδοση, η δεξιοτεχνία και το πάθος συνυπάρχουν για να δημιουργήσουν μια πραγματικά αξιόλογη εμπειρία μπύρας.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Φριτέζες αέρα: Έκτακτη προειδοποίηση για κίνδυνο τροφικών δηλητηριάσεων

Εκτός από κινδύνους πυρκαγιάς και εγκαυμάτων οι καταναλωτές αντιμετωπίζουν και κίνδυνο τροφικής δηλητηρίασης σύμφωνα με νέα έρευνα.

Τα λάθη των αρχών που πληρώνει η Βιομηχανία Τροφίμων –  Νέα ακύρωση ανάκλησης

Που οφείλονται οι λάθος ανακλήσεις τροφίμων - Νέα ανάκληση της... ανάκλησης!

Ευρωπαϊκή επιδημία σαλμονέλας από ντομάτες – Έκτακτη ανακοίνωση EFSA και ECDC

Mε μία έκτακτη ανακοίνωση η Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων και το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νοσημάτων ενημερώνουν για ευρωπαϊκή επιδημία σαλμονέλας από Ιταλικές ντομάτες.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο