ΑρχικήΝέα«Κύκνος»: Πέθανε ο εκ των κληρονόμων Αθανάσιος Μανουσάκης Λιαλιάτσης

«Κύκνος»: Πέθανε ο εκ των κληρονόμων Αθανάσιος Μανουσάκης Λιαλιάτσης

1 λεπτά ανάγνωσης

Το θάνατο ενός εκ των κληρονόμων της ιστορικής κονσερβοποιίας Κύκνος και πρώην διευθύνοντα σύμβουλο Αθανασίου Μανουσάκη Λιαλιάτση, γνωστοποίησε σήμερα η εταιρεία.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο, Σάββατο 15/7 και ώρα 10.30 πμ στον Ι.Ν. Αγίου Αναστασίου Ναυπλίου.

- Advertisement -

Παράκληση της οικογένειας του αντί στεφάνων να κατατεθεί ποσό στο Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων N. Αργολίδας “Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” www.sykafiar.gr (ALPHA BANK IBAN: GR0201408830883002101021162)

Από την πλευρά του το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΟΝΣΕΡΒΩΝ Α.Ε.-ΚΥΚΝΟΣ», μετά την αναγγελία του θανάτου του Αθανάσιου Μανουσάκη-Λιαλιάτση, μετόχου, μέλους ΔΣ και επί σειρά ετών Διευθύνοντα Συμβούλου της εταιρείας, εκφράζοντας τα θερμά συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντος, αποφάσισε ομόφωνα σε έκτακτη συνεδρίασή του την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023 όλες οι εγκαταστάσεις της εταιρίας να παραμείνουν κλειστές την ημέρα της κηδείας του εκλιπόντος και εις μνήμην του εκλιπόντος, θα προβεί στην δωρεά του ποσού των 5.000€ στον σύλλογο «Ελπίδα Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» και ποσού των 5.000€ στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα».

- Advertisement -

Πηγή: newmoney.gr

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Ανακαλείται γιαούρτι μεγάλης εταιρείας λόγω S. aureus – Ένα σπάνιο περιστατικό επιμόλυνσης με σταφυλόκοκκο σε εμπορικό γιαούρτι

Γιατί η επιμόλυνση εμπορικού γιαουρτιού είναι ασυνήθιστη και ποιος είναι ο πραγματικός κίνδυνος για τους καταναλωτές - Του Νίκου Γδοντέλη

Η ΕΕ εγκρίνει την πρώτη πρόσθετη ύλη ζωοτροφών για μέλισσες – Τι προβλέπει η απόφαση και τι έδειξε η αξιολόγηση της EFSA

Η πρώτη πρόσθετη ύλη ζωοτροφών για μέλισσες εγκρίθηκε από την ΕΕ μετά από αξιολόγηση ασφάλειας και αποτελεσματικότητας της EFSA.

Ένα από τα πλέον διαδεδομένα πρόσθετα τροφίμων συνδέεται με φλεγμονή στο παχύ έντερο σε νέα μελέτη

Κοινό πρόσθετο που υπάρχει από παγωτά μέχρι σάλτσες και φυτικά ροφήματα, συνδέεται με φλεγμονώδεις αλλαγές στο έντερο.