Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
20.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Nikolopoulou foods: Vegan φυτικό Μπιφτέκι

ΑρχικήTop quality 4uNikolopoulou foods: Vegan φυτικό Μπιφτέκι
spot_img

Το Genius meat free φυτικό Μπιφτέκι δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα το συμβατικό.

Η εταιρεία Nikolopoulou, υπό την αιγίδα και την καθοδήγηση της Ελένης Νικολοπούλου, καταταγμένη στις leader γυναίκες επιχειρηματίες της Ελλάδας και πλαισιωμένη από ικανότατες ομάδες εργαζομένων, τόσο στην παραγωγή, όσο και στη διοίκηση, έχει καταφέρει να είναι συνώνυμη με την εγγύηση ποιότητας στον χώρο των κατεψυγμένων τροφίμων και προϊοντικά ταυτισμένη με την φυτοφαγία. Με την πολυετή της εμπειρία καταφέρνει πάντα να καινοτομεί, να ανοίγει δρόμους στη γεύση και να ακολουθεί τις τάσεις της αγοράς, πάντα με σεβασμό στον καταναλωτή και τις ανάγκες της σύγχρονης διατροφής.

Η Nikolopoulou foods ταξιδεύει και συμπορεύεται επι τρείς δεκαετίες με τους Έλληνες αγρότες επιδιώκοντας να δίνει προστιθέμενη αξία στα προϊόντα που παράγουν: φρέσκα λαχανικά, Ρεβίθια από την περιοχή του Βοΐου και αλεύρι από παραδοσιακό νερόμυλο.

Η εταιρεία προσφέρει σε καταναλωτές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, από Spring Rolls με λαχανικά μέχρι φαλάφελ, κολοκυθοκεφτεδες, φλογέρες με τυριά και αλλαντικά, φύλλα κρέπας μέχρι φυτικά burgers, nuggerts, λουκάνικα, κεφτεδάκια Κεμπάπ ακόμη και plant based παστίτσιο!

Genius φυτικό Μπιφτέκι

Μεταξύ των ιδιαίτερων προϊόντων ξεχωρίζει το Genius meat free φυτικό Μπιφτέκι

Τα φυτικά meat-free Μπιφτέκια Genius, με γεύση και υφή κρέατος, δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από το κλασικό. Μια εξαιρετική πρώτη ύλη για να δημιουργήστε ευφάνταστους συνδυασμούς που θα εντυπωσιάσουν.

Αλλεργιογόνα

  • Σόγια
  • Μπορεί να περιέχει ίχνη από σέλινο, σουσάμι, γλουτένη.

Προτεινόμενη χρήση

Απόψυξη του προϊόντος και αφαίρεση της συσκευασίας. Ψήσιμο σε τηγάνι / πλάκα ψησίματος / σχάρα για 2 λεπτά η κάθε πλευρά, αφού πρώτα αλείφεται με λάδι. Να τηρούνται οι χρόνοι ψησίματος. Μετά το ψήσιμο το μπιφτέκι διατηρείται ζουμερό και με χρώμα ροζέ προς κόκκινο. Διατηρείται στην κατάψυξη. Να μην επανακαταψύχεται αφου αποψυχθεί. Μετά την απόψυξη, να καταναλώνεται εντός 48 ωρών.

Αποθήκευση

Διατηρείται στην κατάψυξη στους < -18°C. Μετά την απόψυξη να μην επανακαταψύχεται.

Θρεπτικά συστατικά ανα 100 g

Λιπαρά (gr) 10,9

Υδατάνθρακες 10,4

Εκ των οποίων σάκχαρα  1,1

Τελικά Θερμιδική ενέργεια (Kcal)  196

Τελικά Θερμιδική ενέργεια (Kj)  819

Αλάτι   1,3

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

spot_img

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Νέος κανονισμός για τις ειδικές απαιτήσεις υγιεινής για ορισμένα κρέατα, ψάρια, γαλακτοκομικά και αυγά

Ο νέος Καν. (ΕΕ) 2024/1141 που τροποποιεί τα παραρτήματα II και III του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 853/2004.

ΕΕ: Μελέτη για το παρόν και το μέλλον των εναλλακτικών πρωτεϊνών στην Ευρώπη

Οι αυξημένες ανάγκες επισιτισμού στο μέλλον μπορεί να φέρουν νέα προϊόντα από φύκια, έντομα και κρέας εργαστηρίου στη διατροφή μας.

Ασφαλή από παθογόνα τα ψάρια υδατοκαλλιέργειας σύμφωνα με την EFSA

Η Ελλάδα στην πρώτη πεντάδα των χωρών που κοινοποίησαν στο RASFF μολυσμένα εισαγόμενα ψάρια.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα