Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

NitroFarm! Πρωτοπόρος στη Φυτοπροστασία και τη Βιολογική Γεωργία.

ΑρχικήTop quality 4uΠαροχή υπηρεσιώνNitroFarm! Πρωτοπόρος στη Φυτοπροστασία και τη Βιολογική Γεωργία.
spot_img

…με προϊόντα που διασφαλίζουν την προστασία της ανθρώπινης υγείας και του περιβάλλοντος!

Στο χώρο των φυτοπροστατευτικών προϊόντων, των προϊόντων θρέψης, των σπόρων και της βιολογικής γεωργίας, ένα όνομα ξεχωρίζει- η NitroFarm. Ιδρύθηκε το 1976 από τον οραματιστή Κυργίδη Παναγιώτη, απόφοιτο της Γεωπονικής Σχολής, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η NitroFarm έχει διαμορφώσει μια θέση τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά. Με άδειες εμπορίας (ΥΠΑΑΤ) στο ενεργητικό της, η εταιρεία έχει αποκτήσει εξαιρετική φήμη παγκοσμίως.

Στόχος της NitroFarm είναι να προσφέρει αγροχημικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, προστατεύοντας παράλληλα την ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον. Αγκαλιάζοντας το “Νέο Μοντέλο Επαγγελματικού Ανασχεδιασμού” έχει βελτιώσει το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα, εξασφαλίζοντας μέγιστη αποτελεσματικότητα σε λογικά επίπεδα κόστους. Η αποστολή της εταιρείας εδράζεται στην αναδιάρθρωση των πρακτικών διαχείρισης, σε καθημερινή βάση, για τη διατήρηση της αριστείας.

Σε συγχρονισμό με τις παγκόσμιες τάσεις, η NitroFarm έχει ευθυγραμμιστεί με τις Ευρωπαϊκές οδηγίες/Κανονισμούς, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα της πληρούν τα αυστηρά πρότυπα που θέτει ο FAO (Food & Agricultural Organization). Η εταιρεία παραμένει ανοιχτή σε νέες συνεργασίες και προτάσεις, καλλιεργώντας μια κουλτούρα καινοτομίας και ανάπτυξης.

Στη NitroFarm, ένας θησαυρός πληροφοριών περιμένει τους αγρότες, που αναζητούν καθοδήγηση σχετικά με τη θρέψη και την προστασία των φυτών. Η τεχνογνωσία της εταιρείας τους βοηθά να εντοπίσουν τα κατάλληλα σκευάσματα, για τη βέλτιστη ανάπτυξη των καλλιεργειών, εξασφαλίζοντας μια πλούσια συγκομιδή. Παρέχοντας πρόσβαση σε πολύτιμους πόρους και εργαλεία δίνει τη δυνατότητα στους αγρότες να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις, που οδηγούν στη γεωργική επιτυχία.

Η βιολογική γεωργία, γνωστή και ως οικολογική γεωργία, έχει αναδειχθεί ως ένα βιώσιμο γεωργικό σύστημα, που δίνει προτεραιότητα στα οργανικά λιπάσματα, τη μη χημική φυτοπροστασία και τις εξειδικευμένες τεχνικές. Ξεκινώντας στις αρχές του 20ου αιώνα, ως απάντηση στις εξελισσόμενες γεωργικές πρακτικές, η βιολογική γεωργία έχει γνωρίσει εκθετική ανάπτυξη από το 1990 και μετά. Η ραγδαία ανάπτυξη της αγοράς βιολογικών προϊόντων σηματοδοτεί ένα ελπιδοφόρο μέλλον για τα βιολογικά παραγόμενα προϊόντα σε διάφορους τομείς.

Η NitroFarm βρίσκεται στην πρωτοπορία του κινήματος της βιολογικής γεωργίας, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, εγκεκριμένων για τη βιολογική γεωργία. Από τη βιολογική καταπολέμηση παρασίτων έως τη μικτή γεωργία και την καλλιέργεια αρπακτικών εντόμων, τα προϊόντα της τηρούν τα υψηλότερα πρότυπα της βιολογικής γεωργίας.

Με σταθερή δέσμευση στην ποιότητα, τη συμμόρφωση και την ενδυνάμωση των πελατών, η εταιρεία συνεχίζει να διαμορφώνει το μέλλον της γεωργίας, μία καλλιέργεια τη φορά. Εξερευνήστε τα προϊόντα της NitroFarm, μέσω του site της εδώ και ξεκινήστε ένα ταξίδι προς βιώσιμες, γεωργικές πρακτικές και πλούσιες σοδειές.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο