Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024
20.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ντολμαδάκια με ρύζι & σιρόπι ροδιού, από την Paliria!

ΑρχικήTop quality 4uΛιανεμπόριοΝτολμαδάκια με ρύζι & σιρόπι ροδιού, από την Paliria!
spot_img

…αναπάντεχος γευστικός συνδυασμός!

Το 1957, μια μικρή ιδιωτική εταιρεία με το όνομα Paliria αναδύθηκε από την κουζίνα ενός παραδοσιακού σπιτιού, στο χωριό Πολιτικά της Εύβοιας. Υπό την καθοδήγηση του Αντώνη Σουλιώτη, η Paliria εισήγαγε το πρώτο της προϊόν στην τοπική αγορά – τα χειροποίητα ντολμαδάκια, εξαιρετικής γεύσης και ποιότητας. Τα νόστιμα ντολμαδάκια γιαλαντζί απέκτησαν γρήγορα τεράστια φήμη, που επεκτάθηκε πέρα από τα όρια του χωριού και έγινε γνωστή ως “ντολμαδάκια Paliria”.

Η επιτυχία των ντολμάδων οδήγησε την Paliria να διευρύνει τη γκάμα των προϊόντων της, διατηρώντας πάντα τη δέσμευση στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, τα κορυφαία υλικά και την αδιάσειστη ποιότητα. Αποτέλεσμα μια σειρά προϊόντων, που ενσάρκωνε το εκλεκτό, έτοιμο προς κατανάλωση ελληνικό φαγητό “από σπίτι για το σπίτι”. Καθώς η εταιρεία συνέχισε να καινοτομεί και να εμπλουτίζει τα προϊόντα της, εδραίωσε τη θέση της στην εγχώρια αγορά, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των καταναλωτών, μέσω της σταθερής αριστείας.

Περίπου 20 χρόνια μετά την ίδρυσή της, η Paliria πήρε τη στρατηγική απόφαση, να επιχειρήσει την είσοδό της στις διεθνείς αγορές. Ξεκινώντας με εξαγωγές στις ΗΠΑ το 1974, τα προϊόντα της βρήκαν απήχηση στους καταναλωτές παγκοσμίως, ενσωματώνοντας την ουσία της μεσογειακής διατροφής και τις αυθεντικές γεύσεις της Ελλάδας. Η είσοδος της εταιρείας στις διεθνείς αγορές σηματοδότησε την αρχή του παγκόσμιου αποτυπώματός της, που καλύπτει πάνω από 60 χώρες!

Σήμερα, η Paliria κατέχει ηγετική θέση στην κατηγορία των έτοιμων προς κατανάλωση γευμάτων στο ράφι στην Ελλάδα, διαθέτοντας διεθνή βραβεία γεύσης, πιστοποιήσεις ποιότητας και πολυάριθμες διακρίσεις επιχειρηματικότητας. Με περισσότερους από 2.000 εργαζόμενους και έξι υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής σε Ελλάδα, Βουλγαρία, Κίνα και Ιορδανία διατηρεί τη δέσμευσή της για ποιότητα και νόστιμα, έτοιμα προς κατανάλωση, τρόφιμα.

Η καρδιά των δραστηριοτήτων της παραμένει στα Πολιτικά Ευβοίας, όπου βρίσκεται το κεντρικό εργοστάσιο και τα γραφεία της εταιρείας. Απασχολώντας περίπου 500 άτομα, αυτή η εγκατάσταση παράγει μια ποικιλία προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των φημισμένων χειροποίητων ντολμάδων, πιάτων με βάση τα όσπρια, τη σειρά ψυγείου ΣΠΙΤΙΚΑ, κατεψυγμένων προϊόντων και καινοτόμων δημιουργιών.

Ανάμεσα σε αυτές τις καινοτομίες είναι και τα Ντολμαδάκια με Ρύζι, σιρόπι ροδιού και μπαχαρικά Paliria, μια απολαυστική συγχώνευση γεύσεων Ανατολής-Δύσης. H αλάνθαστη συνταγή της Paliria για τα ντολμαδάκια της, που τυλίγονται ένα-ένα στο χέρι, μέσα σε τρυφερά αμπελόφυλλα πρώιμης συγκομιδής παντρεύει με συναρπαστικό τρόπο εθνικότητες και γεύσεις.

Το ρύζι μαγειρεύεται σε σιρόπι ροδιού και επιλεγμένα μπαχαρικά, επιτυγχάνοντας ιδανική ισορροπία αρωμάτων και γεύσεων, ανάμεσα στους απαλούς τόνους του θρεπτικού ροδιού και την ένταση των καρυκευμάτων. Το αποτέλεσμα είναι μια μοναδική, γαστρονομική εμπειρία- και φέρει τη σφραγίδα των έμπειρων τεχνιτριών της εταιρείας, που εξακολουθούν να τυλίγουν καθημερινά στο χέρι, πάνω από 1.800.000 ντολμαδάκια, καθιστώντας την Paliria -μεταξύ άλλων- την Νο1 Παραγωγό Ντολμά σε όλο τον κόσμο!

Αναζητείστε τα, μαζί με τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρείας, στα σούπερ μάρκετ και απολαύστε τα σκέτα ή σε συνδυασμό με ένα ποτήρι εκλεκτό κρασί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πώς νιώθουν οι Θεσσαλονικείς όταν τρώνε έντομα – Μελέτη του ΑΠΘ

Μελέτη του ΑΠΘ διερεύνησε την προθυμία των Ελλήνων καταναλωτών που κατοικούν στη Θεσσαλονίκη να εντάξουν τα έντομα στη διατροφή τους.

Το Ισραήλ αρνήθηκε να παραλάβει φορτία με ελληνικές ντομάτες

Διευκρινίσεις από τον εκπρόσωπο του Incofruit Hellas στο cibum.

Είναι τα κατεψυγμένα τρόφιμα θρεπτικά; Είναι ασφαλής η χρήση λαδόκολλας; Ο Επιστήμονας τροφίμων Ν. Γδοντέλης απαντά σε ερωτήσεις του κοινού

Σε κρίσιμα ερωτήματα καταναλωτών σχετικά με την ασφάλεια τροφίμων απάντησε ο επιστήμονας τροφίμων Νίκος Γδοντέλης.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο