Σε συνεργασία με την Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή!
Στις αρχές της δεκαετίας του 1900, η οικογένεια ΠΑΣΣΙΑ, άρχισε να ασχολείται με τη βιομηχανία αλλαντικών. Με γνώμονα την αγάπη και την αφοσίωσή τους στην παραγωγή αλλαντικών εξαιρετικής ποιότητας, ίδρυσαν μια εταιρεία, που θα γινόταν η πρώτη του είδους της στην περιοχή, διαμορφώνοντας για πάντα τη βιομηχανία των αλλαντικών, στη Μακεδονία και τη Βόρεια Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια πέντε γενεών, τα Αλλαντικά ΠΑΣΣΙΑΣ εξελίχθηκαν σε μία από τις πιο σύγχρονες και σεβαστές μονάδες παραγωγής αλλαντικών, στην Ευρώπη.
Από την αρχή, ξεκίνησαν με μια απλή αλλά βαθιά πεποίθηση: οι καταναλωτές αξίζουν μόνο το καλύτερο. Η βασική αυτή αρχή καθοδηγεί την οικογένεια όλες αυτές τις δεκαετίες, διασφαλίζοντας ότι κάθε προϊόν που φέρει το όνομα ΠΑΣΣΙΑΣ, κατασκευάζεται με απόλυτη προσοχή και φροντίδα στη λεπτομέρεια. Σήμερα, με πάνω από έναν αιώνα εμπειρίας, γνώσης και σεβασμού στην κληρονομιά τους, συνεχίζουν να ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις του Έλληνα καταναλωτή, παρέχοντας ασφαλή και υψηλής ποιότητας προϊόντα.
Η νέα γενιά, οπλισμένη με πτυχία τεχνολογίας τροφίμων και διοίκησης επιχειρήσεων, συνεχίζει την κληρονομιά των μεγαλύτερων με ιδιαίτερο ζήλο, πάθος και μεθοδικότητα. Βασιζόμενοι στα θεμέλια, που έθεσαν οι πρόγονοί τους, προσπαθούν να διευρύνουν τα όρια της παραγωγής αλλαντικών, αναζητώντας νέους τρόπους, για να προσφέρουν εξαιρετικό φαγητό στις οικογένειες, σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.
Για να παραμείνει στην πρώτη γραμμή της αγοράς, η εταιρεία επενδύει στο ανθρώπινο δυναμικό της, στις εγκαταστάσεις της και στη γνώση των προϊόντων της. Λειτουργώντας σε πιστοποιημένες εγκαταστάσεις, που εκτείνονται σε πάνω από 10.000 τμ, η ΠΑΣΣΙΑΣ διαθέτει υπερσύγχρονο εξοπλισμό και πλήρως αυτοματοποιημένες διαδικασίες παραγωγής, ακολουθώντας τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας.
Από την πρώτη τους περιβόητη κονσέρβα μορταδέλας το 1900, μέχρι τη σημερινή, τεράστια ποικιλία προϊόντων τους, ψάχνουν διαρκώς νέους τρόπους, για να δημιουργείτε γεύματα εύκολα, γρήγορα και ταυτόχρονα γευστικά. Η ευημερία των καταναλωτών είναι πάνω απ’ όλα. Για να εξασφαλιστεί το υψηλότερο επίπεδο υγιεινής και ποιότητας των προϊόντων, πραγματοποιούνται συνεχείς μικροβιολογικές και χημικές αναλύσεις. Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας περιλαμβάνουν: έναν ειδικό χώρο αποστέωσης και επεξεργασίας κρεάτων, μονάδα παραγωγής και συσκευασίας αλλαντικών, ψυκτικούς θαλάμους και καταψύξεις για αποθήκευση των πρώτων υλών και αλλαντικών, μονάδα διάθεσης και διανομής των τελικών προϊόντων και ολοκληρωμένες εργαστηριακές εγκαταστάσεις ποιοτικού ελέγχου.
Με ειδικούς αποθηκευτικούς χώρους σχεδιασμένους για τη διατήρηση ιδανικών συνθηκών ψύξης, τα προϊόντα τους αποθηκεύονται προσεκτικά, μέχρι να είναι έτοιμα για διανομή.
Η νέα Βραστή και Καπνιστή γαλοπούλα, από 100% νωπό φιλέτο γαλοπούλας, είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας των Αλλαντικών ΠΑΣΣΙΑΣ, με την Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή! Η τεχνογνωσία με την οποία εκτρέφονται οι γαλοπούλες της Σχολής, διασφαλίζει την κορυφαία διατροφική αξία και νοστιμιά των προϊόντων, καθώς και τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας και ποιότητας.
Στοχός της συνεργασίας αυτής είναι η ενίσχυση του προγράμματος υποτροφιών της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής, για την εκπαίδευση νέων ανθρώπων στον αγροδιατροφικό τομέα, με τη χρήση ορθών πρακτικών.