Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
14.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Τσίπουρο Πιλαβάς! Η πλούσια γεύση του…το κάνει να ξεχωρίζει!

ΑρχικήTop quality 4uΛιανεμπόριοΤσίπουρο Πιλαβάς! Η πλούσια γεύση του...το κάνει να ξεχωρίζει!
spot_img

Από τις καλύτερες ποικιλίες των σταφυλιών Μοσχάτο και Ροδίτη!

Στο χώρο των αποσταγμάτων, λίγα ονόματα προκαλούν την αίσθηση της παράδοσης και της τελειότητας, όσο ο ΠΙΛΑΒΑΣ. Με ιστορία που χρονολογείται από τις αρχές του 20ου αιώνα, το οικογενειακό αποστακτήριο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, της ελληνικής βιομηχανίας αλκοολούχων ποτών!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Νίκος Πιλαβάς, ένας άνθρωπος με πάθος για την τέχνη της απόσταξης, άφησε τη γενέτειρά του, τη Χίο, και εγκαταστάθηκε στη ζωντανή πόλη της Πάτρας. Το 1940, έθεσε τα θεμέλια για την οικογενειακή ποτοποιία, στήνοντας το κατάστημα στην οδό Βουλγάρεως. Ο Νίκος Πιλαβάς, 1η γενιά, τελειοποίησε τις ικανότητές του και αποκάλυψε τα μυστικά της απόσταξης, μεταδίδοντας τις γνώσεις του στο γιο του, Παναγιώτη.

Υπό την καθοδήγηση του πατέρα του, ο Παναγιώτης Πιλαβάς ανέβασε την οικογενειακή κληρονομιά σε νέα ύψη. Τροφοδοτούμενος από τη διακαή επιθυμία του για καινοτομία, ίδρυσε ένα δεύτερο αποστακτήριο, επεκτείνοντας την εμβέλεια της οικογένειας και εδραιώνοντας τη θέση της στον κλάδο.

Η τρίτη γενιά της οικογένειας ΠΙΛΑΒΑΣ, ο Νίκος και ο Περικλής, οι γιοι του Παναγιώτη, ανέλαβαν να ηγηθούν της επιχείρησης. Με όραμα να ωθήσουν την εταιρεία προς τα εμπρός, επέβλεψαν τη συνεχή ανάπτυξη και επέκτασή της. Για να καλύψουν τις αυξανόμενες απαιτήσεις παραγωγής τους, το αποστακτήριο μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητο ακίνητο, που βρίσκεται πάνω στην παλιά εθνική οδό. Αυτή η σύγχρονη εγκατάσταση, που εκτείνεται σε μια εντυπωσιακή έκταση 3500 τμ, με τελευταίου τύπου αποστακτήρες και υπερσύγχρονα μηχανήματα εμφιάλωσης οινοπνευματωδών ποτών διαθέτει μια εκπληκτική παραγωγική ικανότητα, 6000 φιαλών ανά ώρα!

Η Ποτοποιία ΠΙΛΑΒΑΣ παραμένει μια οικογενειακή επιχείρηση, με απόλυτα σύγχρονο προφίλ. Προσηλωμένη στη διατήρηση της κληρονομιάς της και στη διατήρηση ισχυρών σχέσεων με τους πελάτες της. Πιστεύουν ακράδαντα ότι κάθε πελάτης είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης, και αυτό το ήθος είναι βαθιά ριζωμένο σε κάθε πτυχή της λειτουργίας τους. Με αφοσίωση στην ποιότητα και μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, η Ποτοποιία ΠΙΛΑΒΑΣ έχει κατακτήσει μια εδραιωμένη θέση στην ελληνική αγορά και έχει επεκτείνει την εμβέλειά της, σε 18 χώρες παγκοσμίως.

Μέσα σε αυτή τη λεπτή ισορροπία, ανάμεσα στην καινοτομία και την παράδοση, γεννήθηκε το χαρακτηριστικό τους προϊόν, το Τσίπουρο ΠΙΛΑΒΑΣ. Συνδυάζοντας την πατροπαράδοτη συνταγή, που πέρασε από γενιά σε γενιά, με προσεκτικά επιλεγμένες ποικιλίες σταφυλιών, Μοσχάτο και Ροδίτη, σε συνδυασμό με τα αγνότερα υλικά, η οικογένεια δημιούργησε ένα πραγματικά μοναδικό και αυθεντικό τσίπουρο. Από τη σχολαστική διαλογή των σταφυλιών, μέχρι τη διαδικασία απόσταξης και την εμφιάλωση, κάθε βήμα εκτελείται με επιμονή και σχολαστικότητα, με αποτέλεσμα ένα απόσταγμα περιζήτητο, για την απαράμιλλη γεύση και την εξαιρετική του ποιότητα.

Ανακαλύψτε την πλούσια γεύση του αλλά και τα υπόλοιπα προϊόντα της Ποτοποιίας ΠΙΛΑΒΑΣ: το Ούζο, το Ούζο Gold, την Τεντούρα, τη Μαστίχα και τα Μπράντι/Λικέρ!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο