Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου, 2024
20 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Έως 30 Ιουνίου οι αιτήσεις για τα βραβεία «Made In Greece»

ΑρχικήΠιστοποίησηΒραβείαΈως 30 Ιουνίου οι αιτήσεις για τα βραβεία «Made In Greece»
spot_img

Βασικά κριτήρια αξιολόγησης, αριστείας και επιβράβευσης αποτελούν η ποιότητα, η καινοτομία, η διαφοροποίηση, οι στοχευμένες αγορές, τα διεθνή δίκτυα διανομών και τα ισχυρά brand names.

Παραγωγικές επιχειρήσεις και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις στη δημιουργία και διάθεση προϊόντων αναδεικνύει και επιβραβεύει εδώ και μία δεκαετία η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛ.Α.Μ), διοργανώτρια των βραβείων «Made In Greece».

   Ο θεσμός των βραβείων Made In Greece εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας της ΕΛ.Α.Μ για την ενδυνάμωση και διάδοση ενός αναπτυξιακού μοντέλου καινοτομίας και εξωστρέφειας, που να απαντά στις σύγχρονες προκλήσεις παραγωγής και μάρκετινγκ προϊόντων.

   Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις και οργανισμοί μπορούν να καταθέσουν την υποψηφιότητά τους μόνο ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας www.madeingreeceawards.gr με καταληκτική ημερομηνία υποβολής την 30η Ιουνίου 2024.

   Τα βραβεία Made In Greece αναδεικνύουν τη σημασία της βιομηχανικής και αγροτικής παραγωγής για την αναπτυξιακή πορεία της χώρας μας. Μέσω του θεσμού έχουν απονεμηθεί συνολικά 142 βραβεία, 54 έπαινοι και 71 τιμητικές διακρίσεις σε κορυφαίες Made In Greece επιχειρήσεις και οργανισμούς.

   Βασικά κριτήρια αξιολόγησης, αριστείας και επιβράβευσης αποτελούν η ποιότητα, η καινοτομία, η διαφοροποίηση, οι στοχευμένες αγορές, τα διεθνή δίκτυα διανομών και τα ισχυρά brand names.

   Οι κατηγορίες Βραβείων για το 2024 είναι:

   -Βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας

   -Βραβείο Βιομηχανικής Αριστείας

   -Βραβείο Αγροτικής Αριστείας

   -Βραβείο Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας

   -Βραβείο Εξαγωγικής Αριστείας

   -Βραβείο Εξαγωγικής Αριστείας Μικρομεσαία Επιχείρηση

   -Βραβείο Επωνύμου Καταναλωτικού Προϊόντος

   -Βραβείο Επωνύμου Βιομηχανικού Προϊόντος

   -Βραβείο Καινοτόμου Καταναλωτικού Προϊόντος

   -Βραβείο Καινοτόμου Βιομηχανικού Προϊόντος

   -Βραβείο Καινοτόμου Προϊόντος-Μικρομεσαία Επιχείρηση

   -Βραβείο Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο