Κυριακή, 24 Νοεμβρίου, 2024
11.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η Pizza Hut «ξανοίγεται» στα burger

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΗ Pizza Hut «ξανοίγεται» στα burger
spot_img

Η Pizza Hut μπαίνει στην επιχείρηση μπέργκερ με το Cheeseburger Melt.

Από σήμερα, η Pizza Hut εισέρχεται στον κλάδο των burger παρουσιάζοντας το νέο Cheeseburger Melt, μια λεπτή κρούστα με κρούστα παρμεζάνας, μοσχαρίσιο κρέας, μπέικον καπνιστό, κρεμμύδια, μοτσαρέλα και τσένταρ, σερβιρισμένο με σάλτσα Burger στο πλάι.

«Ως μάρκα γνωστή για τις εξαιρετικές πίτσες, η είσοδος στην επιχείρηση μπέργκερ είναι μια συναρπαστική πρωτιά για εμάς», δήλωσε η Lindsay Morgan, CMO της Pizza Hut. «Σκεφτήκαμε να ξεκινήσουμε το ταξίδι μας στο burger με κάτι τολμηρό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάνουμε κύματα στο drive-thrus της αλυσίδας μπέργκερ, σερβίροντας το νόστιμο νέο μας Cheeseburger Melt για όλους εσάς τους λάτρεις των μπέργκερ».

Η Pizza Hut, θυγατρική της Yum ! Brands, Inc ιδρύθηκε το 1958 στη Wichita του Κάνσας και έκτοτε έχει κερδίσει τη φήμη ως πρωτοπόρος στην καινοτομία με τη δημιουργία πίτσας όπως οι πίτσες Original® Pan και Original® Stuffed Crust. Το 1994, η πίτσα Pizza Hut ήταν η πρώτη ηλεκτρονική παραγγελία φαγητού. Σήμερα, η Pizza Hut συνεχίζει να πρωτοστατεί στον ψηφιακό και τεχνολογικό χώρο με περισσότερες από τις μισές συναλλαγές παγκοσμίως να προέρχονται από ψηφιακές παραγγελίες.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ανάκληση 150.000 εμφιαλωμένων νερών: Το  «τεράστιο λάθος» των αρχών

Τον γύρο του κόσμου έκανε μία λανθασμένη ανακοίνωση προκαλώντας την αντίδραση της εταιρείας.

Εμπειρίες επιθεωρητών ασφάλειας τροφίμων: Η πιο συχνή και κοινή παράβαση

Ποιες είναι οι προτάσεις των ερευνητών για την συμμόρφωση των επιχειρήσεων στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων.

Αξίζει να ακολουθήσει κάποιος το επάγγελμα του διαιτολόγου; Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είσαι διαιτολόγος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο