Σάββατο, 23 Νοεμβρίου, 2024
12.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η πρώτη Vegan τράπεζα τροφίμων στο Λος Άντζελες

ΑρχικήΝέαΔιεθνήΗ πρώτη Vegan τράπεζα τροφίμων στο Λος Άντζελες
spot_img

Στόχος η παροχή υγιεινών γευμάτων σε ευπαθείς ομάδες.

Η Vegans of Los Angeles Food Bank είναι η πρώτη vegan τράπεζα τροφίμων στο Λος Άντζελες, με στόχο της επισιτιστική ασφάλεια και διασφαλίζοντας ότι οι κάτοικοι της Νότιας Καλιφόρνιας έχουν μεγαλύτερη προσβασιμότητα σε πιο υγιεινές επιλογές τροφίμων, εξυπηρετώντας περισσότερους από 25.000 ανθρώπους ετησίως.

 Κάθε τρίτη Πέμπτη οι εθελοντές σερβίρουν φρέσκα φρούτα και λαχανικά, ξηρούς καρπούς, δημητριακά, φασόλια και συχνά δωρίζουν φυτικά προϊόντα από γενναιόδωρους δωρητές, όπως το Whoa Cookie Dough, το οποίο δώρισε 25.000 μπάρες vegan  τράπεζα. Όλα τα Vegetarian Inc., Chobani, Just Egg, Hungry Planet και μερικές φορές ζεστό φαγητό παρέχονται από την Support + Feed. Αυτές οι συνεργασίες ενώνονται για να βοηθήσουν κάθε άτομο να «χτίσει μια τσάντα» παντοπωλείων για να στηρίξει τις οικογένειές του τονίζεται σε δλετό τύπου.. 

Όπως περιγράφει η Gwenna Hunter, ιδρύτρια των Vegans of LA Food Bank, «Θέλω όλοι μας να επαναπροσδιορίσουμε τις τράπεζες τροφίμων. Ο πλανήτης μας έρχεται πλήρως εξοπλισμένος με τρόφιμα για τους κατοίκους του. Εξάλλου, είναι εγγενές αναφαίρετο δικαίωμά μας να έχουμε πρόσβαση σε τρόφιμα.»

Η Gwenna, η οραματίστρια πίσω από τους Vegans της Τράπεζας Τροφίμων του Λος Άντζελες, αναδύεται ως μια ισχυρή φωνή για αλλαγή, ενσωματώνοντας και ενθαρρύνοντας την ενδυνάμωση, την ηγεσία της κοινότητας και την πνευματική φώτιση. Φέρνει στο προσκήνιο το μήνυμα της διατροφικής αξίας ως αναφαίρετο δικαίωμα, που αποκλείει τα ζώα. Η αποστολή των Vegans της Τράπεζας Τροφίμων του Λος Άντζελες είναι να παρέχουν θρεπτικά, φυτικά τρόφιμα στους ανθρώπους, προωθώντας παράλληλα την πλανητική ενότητα και υποστηρίζοντας το δικαίωμα σε υγιεινά γεύματα για όλους.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εμπειρίες επιθεωρητών ασφάλειας τροφίμων: Η πιο συχνή και κοινή παράβαση

Ποιες είναι οι προτάσεις των ερευνητών για την συμμόρφωση των επιχειρήσεων στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων.

Αξίζει να ακολουθήσει κάποιος το επάγγελμα του διαιτολόγου; Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είσαι διαιτολόγος.

“ΟΧΙ” της EFSA σε ισχυρισμό υγείας για το συμπλήρωμα κρεατίνης

Απορρίφθηκε από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων ο ισχυρισμός υγείας «Η καθημερινή λήψη συμπληρωμάτων κρεατίνης μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας».
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο