Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.
ΕΕ: Μελέτη για το παρόν και το μέλλον των εναλλακτικών πρωτεϊνών στην Ευρώπη
Η πρώτη εγκεκριμένη γευσιγνωσία καλλιεργημένου κρέατος στην ΕΕ είναι γεγονός
Ψωμί με γεύση μπριζόλα: Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τη συνταγή ψωμιού με πρωτεΐνη κρέατος
cibumLEARNING: Novel Functional Foods Development Advanced Training Course
Ρεκόρ στη διάρκεια ζωής κομμένου μαρουλιού από Ιαπωνική εταιρεία
Βιομηχανία Τροφίμων: Οι πέντε κορυφαίες επενδυτικές τάσεις τεχνολογίας του 2024
Τρισδιάστατη εκτύπωση τροφίμων: Όλες οι τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις
COP28: Οι 7 καινοτομίες για επαρκή παραγωγή τροφίμων και προστασία του κλίματος
Τα λαχανικά κάθετης καλλιέργειας έχουν εξίσου καλή γεύση με τα βιολογικά
NASA: Χρηματοδότηση 2,3 εκατ. $ για την καλλιέργεια τροφίμων στη σελήνη!
Είναι η “γυμνή αχιβάδα” η πρωτεΐνη του μέλλοντος;
Και η Φλόριντα προς απαγόρευση του καλλιεργούμενου κρέατος
Εντομοφαγία: Παράγοντες που επηρεάζουν την πρόθεση κατανάλωσης
Εντομοφαγία: Και οι τερμίτες στο… “παρεάκι” των βρώσιμων εντόμων
Έκρηξη της ζήτησης για καυτερά φαγητά – Το 50% των millennials και της Gen Z χρησιμοποιούν πικάντικες σάλτσες!
Μετά το καλλιεργημένο κρέας τώρα και… μούρα εργαστηρίου!
Upcycled Certified: Πιστοποίηση ανακυκλωμένων τροφίμων
Λειτουργικά τρόφιμα: Προσθήκη σπιρουλίνας στο ψωμί – Επιστημονικό πείραμα
Tώρα και χαβιάρι εργαστηρίου – Πιο φθηνό και πιο βιώσιμο
Ζυμαρικά από όσπρια: Η νέα τάση και… λύση για την αποδοχή των οσπρίων από τα παιδιά
Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις