Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023
23.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Future Food Today

ΑρχικήFuture Food Today

Οι επιστήμονες σκιαγραφούν τα τρόφιμα του μέλλοντος

Τα τρόφιμα που θα αντικαταστήσουν τις σημερινές διατροφικές συνήθειες, οι οποίες αναμένεται να αλλάξουν λόγω της κλιματικής αλλαγής.

Καινοτομία: Τρόφιμα υψηλής θρεπτικής αξίας από… ξύλο!

Υπολείμματα της δασοκομίας και της ξυλοβιομηχανίας, μετατρέπονται σε έλαια και λιπαρά οξέα.

Η δυναμική της κάνναβης στη βιομηχανία τροφίμων

Νέες θέσεις εργασίας και νέα οικονομικά ωφέλη

Seamore, Holland: seaweed based food products

You just found the tastiest way to save the planet.

SOOS, Israel

Increasing productivity for egg producers globally, improving nutritional security, and saving the lives of billions of male chicks!

Mushlabs, Hamburg, GERMANY

Mushlabs is a biotech company using fermentation to create the next generation of sustainable foods from the roots of mushrooms

FOODINI, Barcelona, SPAIN

The Food 3D printer that makes cooking more creative and elevates your professional kitchen

yfood, UK

yfood has a mission to enable healthy nutrition in every situation

SuperGround, Helsinki, FINLAND

Our one-of-a-kind food technology enables production lines to produce 30% more from poultry by harnessing the full nutritional potential of bones

Three Cents, GREECE

Inspired by bartenders for bartenders

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τα αυτοκόλλητα βραβείων αυξάνουν τις πωλήσεις στο τυρί! Επιστημονική έρευνα

οι καταναλωτές είναι πρόθυμοι να πληρώσουν περισσότερο για επισημάνσεις βραβείου

Τι πιστεύουν οι καταναλωτές για τα φυτικά προϊόντα;

Είναι παραπλανητικοί οι όροι "κρέας" ή "γάλα" σε φυτικά προϊόντα ή όχι; Τι ισχύει σε διάφορες χώρες.

Πολυανθεκτικά παθογόνα βακτήρια βρέθηκαν στο 40% των δειγμάτων κρέατος σούπερ μάρκετ!

Πολυανθεκτικό στα αντιβιοτικά E. coli βρέθηκε στο 40% των δειγμάτων κρέατος σούπερ μάρκετ που δοκιμάστηκαν σε ισπανική μελέτη - Τα πουλερικά η πιο μολυσμένη κατηγορία.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης