Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
12.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Future Food Today

ΑρχικήFuture Food Today

cibumLEARNING: Novel Functional Foods Development Advanced Training Course

ΣΕ 2 ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ και 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Ρεκόρ στη διάρκεια ζωής κομμένου μαρουλιού από Ιαπωνική εταιρεία

Η εταιρεία Spread πέτυχε διάρκεια ζωής έξι ημερών για το φρέσκο ​​κομμένο μαρούλι, διπλασιάζοντας τη συμβατική διάρκεια.

Βιομηχανία Τροφίμων: Οι πέντε κορυφαίες επενδυτικές τάσεις τεχνολογίας του 2024

Καθοριστικός ο ρόλος τους στη βιομηχανία τροφίμων.

Τρισδιάστατη εκτύπωση τροφίμων: Όλες οι τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις

Προκλήσεις και προοπτικές της τρισδιάστατης εκτύπωσης με βάση τις φυτικές πρωτεΐνες.

COP28: Οι 7 καινοτομίες για επαρκή παραγωγή τροφίμων και προστασία του κλίματος

Η κλιμάκωση της καινοτομίας στη γεωργία είναι επιτακτική.

Τα λαχανικά κάθετης καλλιέργειας έχουν εξίσου καλή γεύση με τα βιολογικά

Νέα μελέτη ανοίγει περεταίρω το δρόμο για την κάθετη καλλιέργεια- Λύση για εξοικονόμηση χώρου και νερού.

NASA: Χρηματοδότηση 2,3 εκατ. $ για την καλλιέργεια τροφίμων στη σελήνη!

Διερεύνηση του πως το σεληνιακό έδαφος λειτουργεί για καλλιέργεια σιτηρών, τομάτας και πατάτας.

Είναι η “γυμνή αχιβάδα” η πρωτεΐνη του μέλλοντος;

Ερευνητές μελετούν τα άγρια σκουλίκια των πλοίων.

Και η Φλόριντα προς απαγόρευση του καλλιεργούμενου κρέατος

Το νομοσχέδιο που απειλεί την πορεία του καλλιεργούμενου κρέατος στις ΗΠΑ.

Εντομοφαγία: Παράγοντες που επηρεάζουν την πρόθεση κατανάλωσης

Διαδικτυακή έρευνα σε 1.402 καταναλωτές για την πρόθεση κατανάλωσης εντόμων και από ποιους παράγοντες καθοδηγείται.

Εντομοφαγία: Και οι τερμίτες στο… “παρεάκι” των βρώσιμων εντόμων

Οι τερμίτες ως ανθρώπινη τροφή - Μια περιεκτική ανασκόπηση.

Μετά το καλλιεργημένο κρέας τώρα και… μούρα εργαστηρίου!

Ισραηλινή startup δημιουργεί μούρα από ολόκληρα κύτταρα.

Upcycled Certified: Πιστοποίηση ανακυκλωμένων τροφίμων

Τι προβλέπει το πρότυπο πιστοποίησης Upcycled Certified.

Λειτουργικά τρόφιμα: Προσθήκη σπιρουλίνας στο ψωμί – Επιστημονικό πείραμα

Αξιολόγηση της αποδοχής από τους καταναλωτές προϊόντων αρτοποιίας στα οποία έχει προστεθεί σπιρουλίνα.

Tώρα και χαβιάρι εργαστηρίου – Πιο φθηνό και πιο βιώσιμο

Κυτταρική καλλιέργεια οξύρρυγχου από το οποίο προέρχεται το χαβιάρι.

Ζυμαρικά από όσπρια: Η νέα τάση και… λύση για την αποδοχή των οσπρίων από τα παιδιά

Ένα από τα πλεονεκτήματα των καινοτόμων ζυμαρικών, είναι πως αποτελούν τον "δούρειο ίππο" για την κατανάλωση οσπρίων από παιδιά.

Κυτταρική κηπουρική: Μετά το κρέας εργαστηρίου τώρα και φρούτα εργαστηρίου!

Ερευνητές εξερευνούν την δημιουργία φρούτων στο εργαστήριο από κύτταρα.

Νέα έρευνα: Μύκητας που καταστρέφει την πατουλίνη στα τρόφιμα

Ο πρώτος νηματώδης μύκητας που έχει αποδειχθεί ότι είναι ικανός να αποικοδομεί την πατουλίνη

Αrla: Αντιμετώπιση ρυθμιστικών προκλήσεων αναφορικά με τα λύματα από την παραγωγή γάλακτος

Οι εγκαταστάσεις και οι μέθοδοι επεξεργασίας παίζουν καθοριστικό ρόλο στην αποτελεσματική διαχείριση των λυμάτων που προκύπτουν από την παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Must read

Προσοχή σε δημοφιλές συμπλήρωμα για την αυπνία – Γιατί οι Αρχές της Δανίας το απαγόρευσαν

Ashwagandha: μαγικό βότανο της Αγιουρβέδα ή απορρυθμιστής ορμονών και αιτία αποβολών;

Απάτη Τροφίμων: Πως και γιατί νοθεύουν δημοφιλή συμπληρώματα διατροφής

Η νοθεία συμπληρωμάτων διατροφής κατά της κατάθλιψης και της αϋπνίας είναι ο νέος "πονοκέφαλος" για τις αρχές, αλλά και τους καταναλωτές.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης