Η έκθεση της Co-op διερευνά τις μεταβαλλόμενες απόψεις σχετικά με την ηθική και τη βιωσιμότητα των τροφίμων τα τελευταία 30 χρόνια στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Η νέα σοκολάτα χρησιμοποιεί τα υποπροϊόντα του κακάο ως υποκατάστατο της ζάχαρης σε σκόνη, μειώνοντας την περιεκτικότητα σε ζάχαρη και αυξάνοντας τη θρεπτική αξία του προϊόντος.
Η νεοσύστατη αμερικανική εταιρεία Atomo Molecular Coffee γίνεται η πρώτη εταιρεία στον κόσμο που λανσάρει ένα συνθετικό προϊόν καφέ που παρασκευάζεται χωρίς οργανικούς κόκκους.
Παραγωγός μελιού δηλώνει ότι θα διπλασιάσει την ανάπτυξή του και θα δημιουργήσει πέντε νέες θέσεις εργασίας μετά την επένδυση στην αυτοματοποίηση, με την υποστήριξη του Made Smarter.
Αποκλειστική συνέντευξη του προέδρου του ΕΦΕΤ, Αντώνη Ζαμπέλα για την εκστρατεία «Safe2Eat» που στόχο έχει την προστασία των καταναλωτών από λάθος επιλογές.