Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.
Ζυμαρικά από όσπρια: Η νέα τάση και… λύση για την αποδοχή των οσπρίων από τα παιδιά
Κυτταρική κηπουρική: Μετά το κρέας εργαστηρίου τώρα και φρούτα εργαστηρίου!
Νέα έρευνα: Μύκητας που καταστρέφει την πατουλίνη στα τρόφιμα
Αrla: Αντιμετώπιση ρυθμιστικών προκλήσεων αναφορικά με τα λύματα από την παραγωγή γάλακτος
Εναλλακτικές επιλογές κρέατος στα μενού των μεγαλύτερων ταχυφαγείων στον κόσμο
Αυτόματος πωλητής της Nestle για πίτσα…στη στιγμή
Το ελαιόλαδο θα μπορούσε να μειώσει τον κίνδυνο θανάτου από άνοια κατά ένα τρίτο
Κλιματική αλλαγή: Ένας εχθρός προ των πυλών για τη γεύση της σαμπάνιας
Ο πρώτος τρισδιάστατος εκτυπωτής γλυκών με πιστοποίηση NSF
«Μεγαλύτερος ο κίνδυνος τροφικής δηλητηρίασης σε περιόδους υψηλών θερμοκρασιών», λέει καθηγητής ασφάλειας τροφίμων
Τρόφιμα εργαστηρίου: Μελέτη για τους περιορισμούς και τις προϋποθέσεις επιτυχίας
Πως οι γενιές διαμορφώνουν τις τάσεις στα τρόφιμα
Η Ευρώπη στην πρώτη θέση στον παγκόσμιο τομέα ζύμωσης πρωτεϊνών
Καλλιεργημένο κρέας στην Ευρώπη – Χρηματοδότηση του έργου Meat4All
Ζυμαρικά από έντομα: Ο δρόμος της ΕΕ προς την εντομοφαγία είναι δύσβατος
Snack to the Future: Ποιες θα είναι οι διατροφικές τάσεις του 2040
Η αγορά σνακ χαμηλών θερμίδων αναμένεται να αυξηθεί σχεδόν κατά 15 εκατομμύρια ευρώ έως το 2030
Νέα προσέγγιση αφαλάτωσης με 90% λιγότερη ενέργεια
Βόννη: Η Διάσκεψη για την Κλιματική Αλλαγή καλεί για ολιστικό μετασχηματισμό των συστημάτων τροφίμων
Βιομηχανία φυτικού κρέατος: Μελέτη για τον εξοπλισμό παραγωγής
Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις