Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
15.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Αποκλειστικό: Σε Βελγικό κολοσσό πέρασε το 50% της Bake Hellas.

ΑρχικήΝέαΑποκλειστικό: Σε Βελγικό κολοσσό πέρασε το 50% της Bake Hellas.
spot_img

cibum team

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του cibum η Βελγική εταιρεία αρτοποΐας La Lorraine Bakery Group εξαγόρασε το 50% της Ελληνικής Bake Hellas έναντι 3,6 εκατ. ευρώ. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την BakeHellas αλλά αναμένεται δελτίο τύπου εντός της ημέρας.

Η Bake Hellas δραστηριοποιείται από το 2001 στην παραγωγή κατεψυγμένων προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Έχει προβεί σε σημαντικές επενδύσεις για την δημιουργία δύο σύγχρονων εγκαταστάσεων στο Σχηματάρι Βοιωτίας και αποτελεί την πιο εξειδικευμένη μονάδα παραγωγής προψημένων-κατεψυγμένων αρτοσκευασμάτων στην Ελλάδα. Απασχολεί πάνω από 80 εργαζομένους, με ιδιαίτερη οργάνωση στον εμπορικό και βιομηχανικό κλάδο. Το 2007 η BAKEHELLAS ίδρυσε θυγατρική εταιρεία στην Κύπρο με σύγχρονες ιδιόκτητες ψυκτικές εγκαταστάσεις και δίκτυο διανομής.

Η La Lorraine Bakery Group (LLBG) είναι μια 100% βελγική οικογενειακή επιχείρηση με περισσότερα από  80 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της  άλεσης και της αρτοποιίας. Απασχολεί 4.000 υπαλλήλους και τα προϊόντας της πωλούνται σε περισσότερες από  25 χώρες. Ο κύκλος εργασιών της La Lorraine το 2019 ανήλθε στα 842 εκατ. ευρώ, και χαρακτηρίζεται ως ηγέτης της αγοράς του Βελγίου για περισσότερα από 50 χρόνια για φρεσκοψημένο ψωμί και αρτοσκευάσματα.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ποια τρόφιμα έχουν τα περισσότερα βαρέα μέταλλα και ποια χώρα μας “στέλνει” τα πιο πολλά

Συγκριτική μελέτη μεταξύ των έξι κορυφαίων βαρέων μετάλλων που εμπλέκονται στις κοινοποιήσεις RASFF της ΕΕ από το 2000 έως τος 2022.

Κατάσχεση “μαμούθ” γαλακτοκομικών στην Ιταλία – Νοθεία με καυστική σόδα και υπεροξείδιο του υδρογόνου

Κατασχέθηκαν 200 τόνοι γάλακτος και γαλακτοκομικών - Χρησιμοποιούσαν καυστική σόδα και υπεροξείδιο του υδρογόνου για τη διόρθωση της οξύτητας του χαλασμένου γάλακτος.

Τα «φάουλ» της Ελληνικής βιομηχανίας Τροφίμων το 2023 – Κατασχέθηκαν 128,8 τόνοι μη ασφαλών τροφίμων

Απολογισμός ελέγχων του ΕΦΕΤ για το 2023 - Οι επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών είχαν το υψηλότερο ποσοστό μη συμμορφούμενων εγκαταστάσεων.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα