ΑρχικήΝέαΑποκλειστικό: Σε Βελγικό κολοσσό πέρασε το 50% της Bake Hellas.

Αποκλειστικό: Σε Βελγικό κολοσσό πέρασε το 50% της Bake Hellas.

cibum team

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του cibum η Βελγική εταιρεία αρτοποΐας La Lorraine Bakery Group εξαγόρασε το 50% της Ελληνικής Bake Hellas έναντι 3,6 εκατ. ευρώ. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την BakeHellas αλλά αναμένεται δελτίο τύπου εντός της ημέρας.

Η Bake Hellas δραστηριοποιείται από το 2001 στην παραγωγή κατεψυγμένων προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Έχει προβεί σε σημαντικές επενδύσεις για την δημιουργία δύο σύγχρονων εγκαταστάσεων στο Σχηματάρι Βοιωτίας και αποτελεί την πιο εξειδικευμένη μονάδα παραγωγής προψημένων-κατεψυγμένων αρτοσκευασμάτων στην Ελλάδα. Απασχολεί πάνω από 80 εργαζομένους, με ιδιαίτερη οργάνωση στον εμπορικό και βιομηχανικό κλάδο. Το 2007 η BAKEHELLAS ίδρυσε θυγατρική εταιρεία στην Κύπρο με σύγχρονες ιδιόκτητες ψυκτικές εγκαταστάσεις και δίκτυο διανομής.

- Advertisement -

Η La Lorraine Bakery Group (LLBG) είναι μια 100% βελγική οικογενειακή επιχείρηση με περισσότερα από  80 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της  άλεσης και της αρτοποιίας. Απασχολεί 4.000 υπαλλήλους και τα προϊόντας της πωλούνται σε περισσότερες από  25 χώρες. Ο κύκλος εργασιών της La Lorraine το 2019 ανήλθε στα 842 εκατ. ευρώ, και χαρακτηρίζεται ως ηγέτης της αγοράς του Βελγίου για περισσότερα από 50 χρόνια για φρεσκοψημένο ψωμί και αρτοσκευάσματα.

- Advertisement -

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Επιδημία σαλμονέλας στην Ευρώπη με δύο νεκρούς και 109 κρούσματα: Επιβεβαιώθηκε το μολυσμένο τρόφιμο

Νέα επίσημη ανακοίνωση ολοκληρώνει την ευρωπαϊκή έρευνα για την επιδημία Salmonella Bovismorbificans.

Στην Ελλάδα και σε άλλες 35 χώρες αλλοιωμένα προϊόντα με ρυζογκοφρέτες – Ευρωπαϊκός συναγερμός για δημοφιλή μάρκα (φωτο)

Το RASFF προειδοποιεί για στιγμιαία προϊόντα ρυζιού που κυκλοφορούν και στην ελληνική αγορά.

Ελλάδα: Νέος νόμος για τους καταναλωτές – Τέλος σε greenwashing και ισχυρισμούς και δικαίωμα στην επισκευή

Ο νέος νόμος για την ενδυνάμωση των καταναλωτών, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων προστασία από τις αθέμιτες πρακτικές και το greenwashing, δικαίωμα στην επισκευή και καλύτερη ενημέρωση για τις εξ αποστάσεως συμβάσεις.