Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022
26.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Αποκλειστικό: Σε Βελγικό κολοσσό πέρασε το 50% της Bake Hellas.

ΑρχικήΝέαΑποκλειστικό: Σε Βελγικό κολοσσό πέρασε το 50% της Bake Hellas.
spot_img

cibum team

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του cibum η Βελγική εταιρεία αρτοποΐας La Lorraine Bakery Group εξαγόρασε το 50% της Ελληνικής Bake Hellas έναντι 3,6 εκατ. ευρώ. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την BakeHellas αλλά αναμένεται δελτίο τύπου εντός της ημέρας.

Η Bake Hellas δραστηριοποιείται από το 2001 στην παραγωγή κατεψυγμένων προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Έχει προβεί σε σημαντικές επενδύσεις για την δημιουργία δύο σύγχρονων εγκαταστάσεων στο Σχηματάρι Βοιωτίας και αποτελεί την πιο εξειδικευμένη μονάδα παραγωγής προψημένων-κατεψυγμένων αρτοσκευασμάτων στην Ελλάδα. Απασχολεί πάνω από 80 εργαζομένους, με ιδιαίτερη οργάνωση στον εμπορικό και βιομηχανικό κλάδο. Το 2007 η BAKEHELLAS ίδρυσε θυγατρική εταιρεία στην Κύπρο με σύγχρονες ιδιόκτητες ψυκτικές εγκαταστάσεις και δίκτυο διανομής.

Η La Lorraine Bakery Group (LLBG) είναι μια 100% βελγική οικογενειακή επιχείρηση με περισσότερα από  80 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της  άλεσης και της αρτοποιίας. Απασχολεί 4.000 υπαλλήλους και τα προϊόντας της πωλούνται σε περισσότερες από  25 χώρες. Ο κύκλος εργασιών της La Lorraine το 2019 ανήλθε στα 842 εκατ. ευρώ, και χαρακτηρίζεται ως ηγέτης της αγοράς του Βελγίου για περισσότερα από 50 χρόνια για φρεσκοψημένο ψωμί και αρτοσκευάσματα.

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img

Must read

Ίδιο brand, χαμηλότερη ποιότητα – Προϊόντα δύο ταχυτήτων σε χώρες της Ευρώπης

Τα προϊόντα που πωλούνται με την ίδια εμπορική ονομασία και συσκευασία πρέπει να έχουν την ίδια σύνθεση σε κάθε χώρα της ΕΕ. Τα στοιχεία όμως, παραπέμπουν σε αθέμιτες πρακτικές μεγάλων εταιρειών τροφίμων

Υδροξυτυροσόλη ως πρόσθετο: Οι Έλληνες, πρωταθλητές στην πρόσληψη φαινολών μέσω της επιτραπέζιας ελιάς

Επιστημονική έρευνα Ισπανών για την πρόσληψη υδροξυτυροσόλης που υπάρχει σε ελιές, ελαιόλαδο και κρασί. στον Ευρωπαϊκό πληθυσμό - Οι δυνατότητες χρήσης της ως πρόσθετο τροφίμων

ChitoFOODS: Ελληνική καινοτομία για νέες εφαρμογές τροφίμων

Το ChitoFOODS είναι ένα πρωτοποριακό ερευνητικό έργο από Έλληνες επιστήμονες, που ασχολείται με νανοσωματίδια και μεμβράνες με βάση τη χιτοζάνη, με εκχυλίσματα παραπροϊόντων αγροδιατροφής για νέες εφαρμογές τροφίμων.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα