Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
17.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ξενοδοχεία: ΜΟΝΟΙ τους με χρήση γαντιών θα σερβίρονται στο μπουφέ οι πελάτες το 2021.

ΑρχικήΝέαΞενοδοχεία: ΜΟΝΟΙ τους με χρήση γαντιών θα σερβίρονται στο μπουφέ οι πελάτες το 2021.
spot_img

επικαιρότητα στο internet

Με βάση δημοσίευμα του money-tourism.gr τα αναμενόμενα μέχρι τέλος Απριλίου Υγειονομικά Πρωτόκολλα θα έχουν μια σημαντική αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας των μπουφέδων. Ο πελάτης μετά την απολύμανση των χεριών του θα μπορεί να σερβίρεται κανονικά από τους μπουφέδες με την χρήση γαντιών και μάσκας. Αυτό αποτελεί σαφή βελτίωση των περσινών πρωτοκόλλων και αποτελεί υλοποίηση σχετικού αιτήματος των φορέων του τουριστικού κλάδου.
   
Αναδημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη την σχετική παράγραφο, όπως την παραθέτει στο δημοσίευμά του σήμερα 3/4/2021 το money-tourism.gr με τίτλο
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αυτά είναι τα αναθεωρημένα Υγειονομικά Πρωτόκολλα του Τουρισμού για το 2021  

Ειδικά για τα εστιατόρια που διαθέτουν buffet, απαιτούνται τα εξής:
  • Παροχή απολυμαντικού μέσου χεριών στην είσοδο του μπουφέ και έλεγχος από το προσωπικό ότι χρησιμοποιείται από τους πελάτες
  • Τήρηση απαιτούμενων αποστάσεων κατά το σερβίρισμα των πελατών στο μπουφέ
  • Υποχρεωτική τοποθέτηση διαχωριστικού προστατευτικού(sneezers) μεταξύ πελάτη και φαγητού
  • Δίνεται η δυνατότητα το σερβίρισμα να πραγματοποιείται από τον πελάτη με την παροχή από το προσωπικό γαντιών μιας χρήσεως, τα οποία θα απορρίπτονται σε κάδο απορριμμάτων οποίος θα βρίσκεται μετά το τέλος του μπουφέ. Επίσης απαιτείται η απολύμανση των χεριών με αντισηπτικό που θα παρέχεται από το κατάλυμα, πριν και μετά τη χρήση των γαντιών.
  • Συνιστάται η παράθεση των προϊόντων σε ατομικά σκεύη στο μπουφέ, όπου δεν είναι δυνατό το σερβίρισμα από το προσωπικό

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο πατώντας ΕΔΩ.

Δίνεται η δυνατότητα το σερβίρισμα να πραγματοποιείται από τον πελάτη με την παροχή από το προσωπικό γαντιών μιας χρήσεως, τα οποία θα απορρίπτονται σε κάδο απορριμμάτων οποίος θα βρίσκεται μετά το τέλος του μπουφέ. Επίσης απαιτείται η απολύμανση των χεριών με αντισηπτικό που θα παρέχεται από το κατάλυμα, πριν και μετά τη χρήση των γαντιών.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Βιταμίνη D: Ερευνητές ζητούν την ανάπτυξη εξατομικευμένων συστάσεων

Νεα ευρήματά πιστεύεται πως θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις για την ανάπτυξη προσαρμοσμένων συστάσεων για τη χορήγηση της βιταμίνης D.

Η χορτοφαγική διατροφή μπορεί να σταματήσει την επιδείνωση του καρκίνου του προστάτη

Σύμφωνα με μελέτη, οι άνδρες που καταναλώνουν μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, έχουν βραδύτερη εξέλιξη του καρκίνου του προστάτη σε σχέση με όσους τρώνε περισσότερο κρέας.

Η Οδύσσεια μίας μικρής ελληνικής επιχείρησης από την αγκύλωση των Εθνικών αρχών – Του Δημήτρη Γεωργαντέλη

Το ''παιχνίδι'' με την τεράστια διαφορά στο ανώτατο επιτρεπτό όριο της κουμαρίνης σε παραδοσιακά και μη κουλουράκια κανέλας!
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα