Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ελληνικές επιχειρήσεις: Αύξηση 35,5% στον τζίρο για όσες συνεργάστηκαν με την Enterprise Europe Network Hellas

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΕλληνικές επιχειρήσεις: Αύξηση 35,5% στον τζίρο για όσες συνεργάστηκαν με την Enterprise Europe Network Hellas
spot_img

Οι ελληνικές επιχειρήσεις που έλαβαν υπηρεσίες από την κοινοπραξία Enterprise Europe Network Hellas αύξησαν κατά 35,5%, κατά μέσο όρο, τον τζίρο τους.

   Αυτό προκύπτει από την έρευνα για την ποιότητα των υπηρεσιών του Enterprise Europe Network το διάστημα 2023-2024. Η έρευνα διεξάγεται με ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο που συμπληρώνουν επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο οι οποίες λαμβάνουν υπηρεσίες από το Enterprise Europe Network, με συντονιστή του ελληνικού δικτύου Enterprise Europe Network-Hellas, το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, και τα συγκεκριμένα στοιχεία αφορούν το διάστημα Ιουλίους 2023-Ιουνίου 2024. Ο ελληνικός κόμβος του Enterprise Europe Network αποτελείται από βιομηχανικούς συνδέσμους, ερευνητικά και τεχνολογικά ιδρύματα, εμπορικά και βιομηχανικά επιμελητήρια και καταξιωμένους φορείς στον χώρο της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας.

   «Είμαστε υπερήφανοι για τα εξαιρετικά αποτελέσματα που πέτυχε η ελληνική κοινοπραξία του Enterprise Europe Network το 2023-2024» δηλώνει ο συντονιστής της κοινοπραξίας Δρ Αχιλλέας Μπάρλας και προσθέτει: «Οι επιχειρήσεις επιβραβεύουν την κοινοπραξία, με τα καλά τους λόγια, καθώς εννέα στις δέκα δηλώνουν ότι ανταποκρινόμαστε εξαιρετικά καλά στις ανάγκες τους. Επιπλέον, το γεγονός ότι οι υπηρεσίες μας συνέβαλαν σε αύξηση του τζίρου τους κατά 35,5% κατά μέσο όρο, επιβεβαιώνει την ποιότητα της δουλειάς μας. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στις εξελισσόμενες ανάγκες των επιχειρήσεων».

   Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις με δυναμικό καινοτομίας και εξωστρέφειας αναπτύσσονται διεθνώς με την υποστήριξη του Enterprise Europe Network.

   Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας:

   – Εννέα στις 10 επιχειρήσεις-πελάτες του Δικτύου στην Ελλάδα δηλώνουν ότι το Enterprise Europe Network ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους εξαιρετικά καλά ή πολύ καλά.

   – Εννέα στις 10 επίσης θεωρούν πολύ πιθανό να συστήσουν το Enterprise Europe Network σε άλλες επιχειρήσεις ή να συνεργαστούν ξανά οι ίδιες στο μέλλον με το Δίκτυο.

   – Οκτώ στις 10 επιχειρήσεις περιγράφουν τις υπηρεσίες του Δικτύου ως υψηλής ποιότητας και προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις τους.

   Από τα διαθέσιμα στοιχεία της έρευνας, προκύπτει ότι οι ελληνικές επιχειρήσεις που έλαβαν υπηρεσίες από την κοινοπραξία Enterprise Europe Network Hellas κατάφεραν να αυξήσουν κατά μέσο όρο τον τζίρο τους κατά 35,5%.

Το Enterprise Europe Network είναι το μεγαλύτερο δίκτυο επιχειρηματικής υποστήριξης στον κόσμο. Αποτελείται από περισσότερους από 450 συνεργαζόμενους οργανισμούς, 3.000 εξειδικευμένα στελέχη και 17 ομάδες εμπειρογνωμόνων σε αντίστοιχους επιχειρηματικούς τομείς. 

Φέτος το Δίκτυο συμπληρώνει 15 χρόνια λειτουργίας. Μέχρι σήμερα έχει βοηθήσει 4,2 εκατομμύρια επιχειρήσεις να καινοτομήσουν και να αναπτυχθούν διεθνώς ενώ 475.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχουν εμπιστευτεί τις εξατομικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες του.

Κάθε μέρα, περισσότερες από 500 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο λαμβάνουν εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες και εκπαίδευση από τους συμβούλους του Δικτύου.

ΑΜΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο