Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου, 2024
20 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Φαλάφελ με Ρεβίθια & φρέσκο Παντζάρι από τη Nikolopoulou Foods!

ΑρχικήTop quality 4uΛιανεμπόριοΦαλάφελ με Ρεβίθια & φρέσκο Παντζάρι από τη Nikolopoulou Foods!
spot_img

Τώρα και σε νέο στρογγυλό σχήμα!

Για τρεις δεκαετίες, η Nikolopoulou Foods βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ελληνικής βιομηχανίας κατεψυγμένων τροφίμων, συνώνυμη της ποιότητας και της καινοτομίας στη φυτική κουζίνα. Υπό την ηγεσία της Ελένης Νικολοπούλου, μιας από τις κορυφαίες γυναίκες επιχειρηματίες στην Ελλάδα, η εταιρεία έχει σταθερά διευρύνει τα όρια της γεύσης και της διατροφής, τηρώντας παράλληλα τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας των τροφίμων.

Βασισμένη στο όραμα να παρέχει καινοτόμα προϊόντα, που είναι συνώνυμα της υψηλής ποιότητας και της ασφάλειας των τροφίμων, η Nikolopoulou Foods έχει γίνει ένα αξιόπιστο όνομα στα ελληνικά νοικοκυριά. Η επιτυχία της εταιρείας βασίζεται σε αυστηρά μέτρα ποιοτικού ελέγχου, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής και ένα αφοσιωμένο εργατικό δυναμικό, που έχει δεσμευτεί στην αριστεία.

Η Nikolopoulou Foods λειτουργεί από τις δικές της, σύγχρονες εγκαταστάσεις, που βρίσκονται στη Βιομηχανική Περιοχή του Αγίου Ιωάννη Θεολόγου, στο Περιστέρι. Η εταιρεία τηρεί αυστηρά τα διεθνή συστήματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων, συμπεριλαμβανομένης της πιστοποίησης ISO 22000. Η δέσμευση στην ποιότητα είναι εμφανής σε κάθε στάδιο της παραγωγής, από την προσεκτική επιλογή των πρώτων υλών μέχρι την τελική συσκευασία των προϊόντων.

Οι εργαζόμενοι της εταιρείας, πάντα πρόθυμοι και γελαστοί, επιβλέπουν σχολαστικά κάθε βήμα της παραγωγικής διαδικασίας. Η εταιρεία δίνει επίσης μεγάλη έμφαση στις συνεργασίες και τις πρακτικές προμήθειας. Συνεργάζεται με ένα αξιόπιστο δίκτυο προμηθευτών για να διασφαλίσει ότι όλες οι πρώτες ύλες είναι της υψηλότερης ποιότητας και συνέπειας. Σύμφωνα με τη δέσμευσή της για βιωσιμότητα, η Nikolopoulou Foods συνεργάζεται στενά με ομάδες αγροτών, που ακολουθούν βιώσιμες και ασφαλείς πρακτικές παραγωγής.

Για πάνω από 30 χρόνια, η εταιρεία συνεργάζεται χέρι-χέρι με Έλληνες αγρότες, με στόχο να προσθέσει αξία στα τοπικά παραγόμενα συστατικά. Οι καθημερινές παραδόσεις φρέσκων λαχανικών, ρεβίθια από την περιοχή του Βοΐου και αλεύρι από παραδοσιακούς νερόμυλους υπογραμμίζουν τη δέσμευση της εταιρείας, για τη στήριξη της τοπικής γεωργίας και τη διατήρηση των παραδοσιακών, μεθόδων παραγωγής τροφίμων.

Η Nikolopoulou Foods φημίζεται για την καινοτόμο προσέγγισή της στις παραδοσιακές, ελληνικές και ethnic συνταγές. Τα προϊόντα της εταιρείας είναι παρασκευασμένα από μια μεγάλη ποικιλία φρέσκων και αγνών συστατικών, σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις διατροφικές και λειτουργικές ανάγκες, ενώ παράλληλα ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

Πέρα από τη δέσμευσή της στην ποιότητα και την καινοτομία, η Nikolopoulou Foods προσπαθεί να συμβάλει σε ένα δίκαιο, υγιές και φιλικό προς το περιβάλλον σύστημα διατροφής. Οι πρακτικές της εταιρείας στοχεύουν στην ενίσχυση της κοινωνικής, πολιτιστικής και επιχειρηματικής αλληλεγγύης και βιωσιμότητας.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της καινοτομίας της εταιρείας είναι το νέο Φαλάφελ Παντζαριού! Αυτή η φρέσκια εκδοχή του κλασικού φαλάφελ διαθέτει ένα ζωντανό, κόκκινο χρώμα από φρέσκο παντζάρι, το οποίο διατίθεται τώρα σε νέο στρογγυλό σχήμα 20g. Προϊόν, που αποτελεί παράδειγμα της ικανότητας της κας Νικολοπούλου να επαναπροσδιορίζει τα παραδοσιακά αγαπημένα πιάτα, προσθέτοντας τόσο οπτική ελκυστικότητα όσο και διατροφική αξία στα πιάτα.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο