Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου, 2024
11 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ενθουσιασμός και χαρά στην τελετή απονομής των βραβείων FEA 2024

ΑρχικήΝέαΕνθουσιασμός και χαρά στην τελετή απονομής των βραβείων FEA 2024
spot_img

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθους κόσμου, ολοκληρώθηκε η τελετή βράβευσης των βραβείων Food Experts’ Awards 2024 στο πλαίσιο της έκθεσης τροφίμων Food&Drink της ΔΕΘ HELEXPO.

Λίγες ώρες μετά την τελετή βράβευσης των βραβείων Food Experts’ Awards 2024 του Cibum του μοναδικού ελληνικού site ασφάλειας και ποιότητας τροφίμων, και η ατμόσφαιρα είναι ακόμη γεμάτη ενθουσιασμό και χαρά. Η διοργάνωση απέδειξε για άλλη μια φορά τη σημασία της ποιότητας, της ασφάλειας και της καινοτομίας στον τομέα των τροφίμων. Την παρουσίαση της τελετής έκαναν οι Δημοσιογράφοι Ελένη Τσαγκά και Ηλίας Σιακαντάρης ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Διονύσης Σταμενίτης.

Οι εκπρόσωποι των εταιρειών χορηγών των βραβείων FEA 2024.

Οι συμμετοχές ενθουσίασαν τους παραβρισκόμενους, με τις προτάσεις και τις καινοτομίες τους. Κάθε βραβείο που απονεμήθηκε αποτελεί αναγνώριση της σκληρής δουλειάς και της δέσμευσης που διακατέχει όλους τους επαγγελματίες του κλάδου. Είναι πραγματικά αξιόλογο, πώς οι εταιρείες, ανεξαρτήτως μεγέθους, ενώνουν τις δυνάμεις τους για την πρόοδο της ασφάλειας τροφίμων. Στην αίθουσα της ΔΕΘ HELEXPO στο πλαίσιο της έκθεσης Food&Drinks βρέθηκαν μεγάλες αλλά και μικρές εταιρείες του κλάδου, όλοι ενωμένοι με έναν κοινό στόχο: Να προσφέρουν το καλύτερο στους Έλληνες καταναλωτές, αποδεικνύοντας τη δέσμευση και τον επαγγελματισμό που χαρακτηρίζει τον κλάδο των τροφίμων στη χώρα μας.

Οι παρουσιαστές της τελετής Ελένη Τσαγκά και Ηλίας Σιακαντάρης

Παρόντες εκπρόσωποι των εταιρειών που  διακρίθηκαν στα Food Experts’ Awards του Cibum όπως και οι Χορηγοί οι οποίοι προσφέρουν σημαντικά έπαθλα στους νικητές: TUV AUSTRIA HELLASΕργαστήρια Τσακαλίδη, TUV Hellas TUV NORD, Eurofins Αναλυτικά εργαστήρια, Veltia, EQA, LETRINA-NBIS, Q-CERT KAI QACS Food.

Μεταξύ των νικητών στις 25 κατηγορίες βρίσκονται μεγάλες εταιρείες του κλάδου Τροφίμων και ποτών, όπως ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, GOODY’S – Everest, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ FOODS, ΠΑΪΡΗ, ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ, ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ, ECOLAB, SIMPLY BURGERS, ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ, Κουφετοποιία ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗ, FITNESS MEALS, ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗΣ, ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ, HELLAMCO, ALPICONN, Wishbone Food,EPSH, SERACLEAN, ΙΝΤΡΟΦΕΞ ΑΒΕΕ, ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΚΑΡΑΛΗΣ, ITS ALIVE Ε.Ε., INTELLIGENT GREEN CROPS AE, Πάικο Φυσικό Μεταλλικό Νερό, POMFARM, EPIC, ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό, KALLIMANIS, ΑΡΤΟΣ & ΖΥΜΕΣ ΑΛΙΜΠΙΝΙΣΗΣ, ΑΓΟΡΑ ΜΟΔΙΑΝΟ, Το ΧΩΡΑΦΙ, ΦΑΡΜΑ ΣΑΡΛΗ, Hospitality Ambassadeurs.

Στα FEA 2024 βραβεύτηκαν επίσης με τιμητικά βραβεία εξέχουσες προσωπικότητες, του κλάδου των τροφίμων της ακαδημαϊκής κοινότητας και επικεφαλής οργανισμών που έχουν παρουσιάσει σημαντικό έργο στην υπόθεση “Ασφάλεια τροφίμων” “Καλή διατροφή” και “Εξωστρέφεια” ελληνικών επιχειρήσεων τροφίμων.

Στα Food Expert’s Awards 2024 προστέθηκε και η κατηγορία Best in Taste – Customers Choice στόχος της οποίας είναι, να καταγραφεί με τον πιο αξιόπιστο μεθοδολογικά τρόπο, αν ένα τρόφιμο ή ποτό αποτελεί επιλογή των καταναλωτών για αγορά και ποια είναι τα δυνατά του σημεία. Οι δοκιμαστές που επιστρατεύτηκαν από το
εργαστήριο πραγματοποίησαν σειρά από αισθητηριακές δοκιμές δειγμάτων των συμμετεχόντων προϊόντων, στις ειδικές εγκαταστάσεις των εργαστηρίων TUV AUSTRIA LABORATORIES, με την τεχνική ‘’Πρόθεση αγοράς καταναλωτή μετά από οργανοληπτική δοκιμή’’. Tο εργαστήριο είναι διαπιστευμένο από το ΕΣΥΔ για την Αισθητήρια Δοκιμή Διάκρισης (Discriminative Sensory Test) σύμφωνα με το ΙSO 11136:2017.

Στο περιθώριο της τελετής, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να ανταλλάξουν απόψεις, επιβεβαιώνοντας τη δύναμη της κοινότητας που έχει ενισχυθεί τόσο με την παρουσία του cibum όσο και με τη διοργάνωση των FEA. Οι συζητήσεις που εξελίχθηκαν κατά τη διάρκεια του cocktail που ακολούθησε, έφεραν κοντά ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα και στόχους. Η ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών δημιούργησε ένα πνεύμα συνεργασίας που σίγουρα θα συνεχιστεί και στο μέλλον. Τα βραβεία Food Experts Awards είναι μόνο η αρχή ενός δρόμου γεμάτου προκλήσεις και ευκαιρίες.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πόσο επικίνδυνα είναι τα γαριδάκια – Εργαστηριακή ανάλυση

Γαριδάκια και σνακ καλαμποκιού: Τα μισά περιέχουν τοξικές και καρκινογόνες ουσίες.

Τα φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν εκατομμύρια μικροπλαστικά στο τσάι σας – Νέα επιστημονικά ευρήματα

Τα εμπορικά φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν δισεκατομμύρια μικροπλαστικά, που εισέρχονται στα ανθρώπινα εντερικά κύτταρα.

Η φωτεινή πλευρά του κουρκουμά

Ώρα να αναδειχθούν τα πλεονεκτήματα του υποτιμημένου αυτού μπαχαρικού.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο