Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου, 2024
20 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ο μεγαλύτερος ξενοδοχειακός όμιλος της Ευρώπης γίνεται… vegan

ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΟ μεγαλύτερος ξενοδοχειακός όμιλος της Ευρώπης γίνεται... vegan
spot_img

H Accor Group αλλάζει τα μενού στα εστιατόρια της, ώστε μέχρι το 2030 το 50% των πιάτων της να είναι Vegan.

Ο μεγαλύτερος ξενοδοχειακός όμιλος στην Ευρώπη και έκτος στον κόσμο, Accor Group στο πλαίσιο της στρατηγικής βιωσιμότητας, στοχεύει το 50% των μενού να είναι φυτικής προέλευσης έως το 2030. Ο όμιλος δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 110 χώρες σε 5.500 ακίνητα, 10.000 χώρους εστίασης και ποτών, εγκαταστάσεις ευεξίας και διαθέτει πάνω από 40 επωνυμίες ξενοδοχείων, από πολυτελή έως πιο οικονομικά.

Την είδηση ​​κοινοποίησε η Antonietta Varlese , Senior Vice President of Sustainability and Communication Accor Americas, η οποία δημοσίευσε ένα δελτίο τύπου στα social media, αποκαλύπτοντας ότι η εταιρεία προσφέρει ήδη φυτικές επιλογές στο 72% των ξενοδοχείων της στην Αμερική. «Με την επέκταση της προσφοράς πιάτων με χαμηλότερες εκπομπές άνθρακα στα ξενοδοχεία μας, προχωράμε στον στόχο μας να επιτύχουμε ουδετερότητα έως το 2050.

Ως παγκόσμιος ηγέτης στη φιλοξενία με ποικίλο χαρτοφυλάκιο, η Accor ισχυρίζεται ότι δίνει συνεχώς έμφαση στις ηθικές επιχειρηματικές πρακτικές, τη βιώσιμη ανάπτυξη και τη διαφορετικότητα. Η εταιρεία έχει εφαρμόσει παγκόσμιες στρατηγικές για τα απόβλητα τροφίμων, τη μείωση των πλαστικών και τη διαχείριση του νερού.

Πληροφορίες από Vegonomist

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο