ΑρχικήΝέαΕστίαση / ΤουρισμόςΟ μεγαλύτερος ξενοδοχειακός όμιλος της Ευρώπης γίνεται... vegan

Ο μεγαλύτερος ξενοδοχειακός όμιλος της Ευρώπης γίνεται… vegan

2 λεπτά ανάγνωσης

H Accor Group αλλάζει τα μενού στα εστιατόρια της, ώστε μέχρι το 2030 το 50% των πιάτων της να είναι Vegan.

Ο μεγαλύτερος ξενοδοχειακός όμιλος στην Ευρώπη και έκτος στον κόσμο, Accor Group στο πλαίσιο της στρατηγικής βιωσιμότητας, στοχεύει το 50% των μενού να είναι φυτικής προέλευσης έως το 2030. Ο όμιλος δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 110 χώρες σε 5.500 ακίνητα, 10.000 χώρους εστίασης και ποτών, εγκαταστάσεις ευεξίας και διαθέτει πάνω από 40 επωνυμίες ξενοδοχείων, από πολυτελή έως πιο οικονομικά.

- Advertisement -

Την είδηση ​​κοινοποίησε η Antonietta Varlese , Senior Vice President of Sustainability and Communication Accor Americas, η οποία δημοσίευσε ένα δελτίο τύπου στα social media, αποκαλύπτοντας ότι η εταιρεία προσφέρει ήδη φυτικές επιλογές στο 72% των ξενοδοχείων της στην Αμερική. «Με την επέκταση της προσφοράς πιάτων με χαμηλότερες εκπομπές άνθρακα στα ξενοδοχεία μας, προχωράμε στον στόχο μας να επιτύχουμε ουδετερότητα έως το 2050.

Ως παγκόσμιος ηγέτης στη φιλοξενία με ποικίλο χαρτοφυλάκιο, η Accor ισχυρίζεται ότι δίνει συνεχώς έμφαση στις ηθικές επιχειρηματικές πρακτικές, τη βιώσιμη ανάπτυξη και τη διαφορετικότητα. Η εταιρεία έχει εφαρμόσει παγκόσμιες στρατηγικές για τα απόβλητα τροφίμων, τη μείωση των πλαστικών και τη διαχείριση του νερού.

- Advertisement -

Πληροφορίες από Vegonomist

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα.


Google news

Ακολουθήστε μας για την άμεση ενημέρωση σας στο google news.

Must read

Η Δ.Ε.ΔΥ.Τ. επιστρέφει: Επανεκκίνηση της Ελληνικής διεπιστημονικής κοινότητας για την ασφάλεια τροφίμων

Η Δ.Ε.ΔΥ.Τ. ανασυγκροτείται, ανοίγοντας ξανά τον δρόμο για διεπιστημονική συνεργασία στην ασφάλεια τροφίμων και τη δημόσια υγεία στην Ελλάδα.

Κατάψυξη κρέατος: Η Κομισιόν αλλάζει τους κανόνες – Τι προβλέπει η νέα πρόταση, πώς επηρεάζει τους επαγγελματίες του κλάδου

Νέους κανόνες για το πόσο και υπό ποιες συνθήκες μπορεί να παραμένει νωπό το κρέας πριν από την κατάψυξη εξετάζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, δίνοντας μεγαλύτερη ευελιξία στις επιχειρήσεις, αλλά υπό την προϋπόθεση ότι αποδεικνύεται η μικροβιολογική ασφάλεια.

Ανακαλούνται πατατάκια λόγω καρκινογόνου χημικού επιμολυντή – Τι αλλάζει με τα νέα όρια της ΕΕ για γλυκιδυλεστέρες και 3-MCPD

Νέα δεδομένα για τη βιομηχανία τροφίμων μετά την επέκταση των ευρωπαϊκών ορίων σε περισσότερες κατηγορίες προϊόντων.