Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου, 2024
15.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Διπλή διάκριση για την Αγγελάκης στα Food Experts’ Awards 2024

ΑρχικήΠιστοποίησηΒραβείαΔιπλή διάκριση για την Αγγελάκης στα Food Experts' Awards 2024
spot_img

Για την καινοτομία, την αριστεία και την κορυφαία ποιότητα του προϊόντος «Μπιφτέκι από Ελαιοπουλάκι® με βρώμη» βραβεύτηκε η Αγγελάκης ΑΕ στα φετινά Food Experts’ Awards (FEA Awards) 2024.

Συγκεκριμένα, το χειροποίητο, gluten-free Μπιφτέκι από Ελαιοπουλάκι® διακρίθηκε τόσο στην κατηγορία TOP LOW, HIGH & FREE όσο και στην κατηγορία CLEAN LABEL.

Η κατηγορία TOP LOW, HIGH & FREE αφορά προϊόντα υψηλής ποιότητας, που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να καλύπτουν συγκεκριμένες διατροφικές ανάγκες και προτιμήσεις, καθώς και προϊόντα χωρίς γλουτένη (gluten-free).  Το Μπιφτέκι από Ελαιοπουλάκι® με βρώμη πληροί όχι μόνο τις προϋποθέσεις του gluten-free, αλλά είναι παράλληλα και ένα  CLEAN LABEL προϊόν, καθώς δεν περιέχει πρόσθετα και τεχνητά συντηρητικά και φτιάχνεται από λιγότερο από 10 φυσικά συστατικά. Ένας συνδυασμός ιδανικός τόσο για όσους ακολουθούν μια διατροφή χωρίς γλουτένη όσο και για όσους αναζητούν αγνές πρώτες ύλες, εξαιρετική γεύση και θρεπτική αξία σε κάθε τους γεύμα.

Το Μπιφτέκι από Ελαιοπουλάκι® με βρώμη είναι ένα καινοτόμο, νόστιμο και θρεπτικό readytocook προϊόν, το οποίο ζυμώνεται με βιολογική βρώμη ολικής άλεσης, φρέσκα λαχανικά, αγνό ελαιόλαδο και κουρκουμά, αποτελώντας ένα ολοκληρωμένο και ισορροπημένο γεύμα, πλούσιο σε πρωτεΐνη υψηλής βιολογικής αξίας και φυτικές ίνες.  Αξίζει να σημειωθεί ότι το Μπιφτέκι από Ελαιοπουλάκι® έχει βραβευτεί πολλαπλώς τόσο την Ελλάδα όσο και διεθνώς, ενώ πέρυσι είχε διακριθεί στην κατηγορία Food Innovation στα FEA Awards 2023.

«Εδώ και 60 χρόνια έχουμε στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες. Δημιουργούμε προϊόντα με γνώμονα την ποιότητα, τη γεύση, την ασφάλεια και τη διατροφική αξία, προϊόντα που αντικατοπτρίζουν το όραμά μας για βιώσιμα γεύματα που συμβάλλουν στη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Οι δύο νέες διακρίσεις για το Μπιφτέκι από Ελαιοπουλάκι® μάς κάνουν πραγματικά περήφανους και μας παρακινούν να συνεχίσουμε, ανεβάζοντας ακόμη πιο ψηλά τον πήχη.» δήλωσε η Εμπορική Διευθύντρια της Αγγελάκης ΑΕ, Έλενα Καραγιάννη, μετά την τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Νοεμβρίου, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη διεθνή έκθεση τροφίμων FOOD & DRINKS by Detrop, στη HELEXPO.

Λίγα λόγια για την Αγγελάκης Α.Ε.

Η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ έχει συμπληρώσει 60 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον κλάδο της πτηνοτροφίας, παραμένοντας πιστή στις ίδιες αξίες και αρχές που είχαν ο Νικόλαος και η Παναγιώτα Αγγελάκη όταν δημιούργησαν, το 1962, μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση στη Χαλκίδα. Σήμερα, με αφοσίωση, μεράκι και συνέπεια, η επιχείρηση αυτή έχει εξελιχθεί σε μια καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής κοτόπουλου, με έδρα τον Πούρνο Ευβοίας, που προσφέρει άμεσα πάνω από 200 θέσεις εργασίας και έμμεσα εκατοντάδες ακόμη θέσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα, αποτελώντας έναν σταθερό πυλώνα ανάπτυξης της τοπικής και εθνικής οικονομίας.

Συνεχιστές της φιλοσοφίας και της οικογενειακής παράδοσης της επιχείρησης, εδώ και 20 χρόνια, είναι ο Θάνος και ο Ταξιάρχης Αγγελάκης, η δεύτερη γενιά της οικογένειας. Σταθερή επιδίωξη όλα αυτά τα χρόνια είναι η ανάπτυξη και δημιουργία καινοτόμων προϊόντων, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες. Παράλληλα, μία από τις κορυφαίες προτεραιότητες της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ είναι η αειφόρος ανάπτυξη, με στόχο να καταφέρει να γίνει, σε βάθος δεκαετίας, μια ανθρακικά ουδέτερη πτηνοτροφική εταιρεία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Θάνος Αγγελάκης, μένει σταθερός στο όραμά του: η ποιότητα να μην θυσιάζεται ποτέ στον βωμό της ποσότητας, με τα προϊόντα της εταιρείας να παραμένουν κορυφαία σε γεύση και διατροφική αξία και να μη θυμίζουν σε τίποτα τυποποιημένα προϊόντα χωρίς φαντασία.

Στοιχεία επικοινωνίας ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε.

ΙΙ Κρύα Βρύση Πούρνου Ευβοίας ΙΙ Ειρήνη Σπανού ΙΙ spanou.e@aggelakis.gr

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Στέβια: “Πόρτα” από τη EFSA στην αύξηση της χρήσης και της αποδεκτής ημερήσιας πρόσληψης

Η Επιστημονική γνώμη της Ευρωπαϊκής Αρχής Ασφάλειας τροφίμων για την αύξηση χρήσης και πρόσληψης του γλυκαντικού στέβια.

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Food Defense training course σε συνεργασία με τo cibum.gr

Εισηγητής Νίκος Γδοντέλης, Βιολόγος MSc Food Science, σύμβουλος Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων.

Ενδοφλέβια θεραπεία βιταμινών: Μήπως πρόκειται για παγκόσμια απάτη;

Αλήθειες και ψέματα για την τάση ευεξίας των τελευταίων χρόνων, την ενδοφλέβια βιταμινοθεραπεία.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο