Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου, 2024
15.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η Θεσσαλονίκη ανακηρύχθηκε καλύτερος γαστρονομικός προορισμός για το 2024

ΑρχικήΝέαΗ Θεσσαλονίκη ανακηρύχθηκε καλύτερος γαστρονομικός προορισμός για το 2024
spot_img

Η συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις τουρισμού και η υλοποίηση στοχευμένων διαφημιστικών καμπανιών έχουν ενισχύσει την αναγνωρισιμότητα της Θεσσαλονίκης

Τη διάκριση του καλύτερου γαστρονομικού προορισμού για το 2024 (Best Culinary Destination 2024) απέσπασε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης στα φετινά Greek Travel Awards, κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στη World Travel Market 2024 στο Λονδίνο, που έλαβε χώρα από τις 5 ως τις 7 Νοεμβρίου 2024.

  Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Οργανισμού, η διάκριση αποτελεί αναγνώριση της αποτελεσματικότητας των στρατηγικών που υλοποιεί για την ενίσχυση της ψηφιακής παρουσίας της Θεσσαλονίκης, την ανάπτυξη νέων τουριστικών προϊόντων, τις συνεργασίες με τοπικούς φορείς και την υλοποίηση επενδύσεων στον τομέα της προβολής της πόλης.

H Δρ. Κυριακή Ουδατζή που εκπροσώπησε τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης στην World Travel Market, London 2024 χαρακτήρισε ιδιαίτερη τιμή τη διάκριση και έκανε λόγο για την επιβράβευση μιας συλλογικής προσπάθειας που την χαρακτηρίζει πάθος και όραμα για μια ακόμα πιο ελκυστική, για τον παγκόσμιο τουρισμό, Θεσσαλονίκη.

 «Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης έχει θέσει φιλόδοξους στόχους για το μέλλον, όπως την προώθηση της Θεσσαλονίκης ως City Break προορισμού, παράλληλα με την υιοθέτηση πρακτικών που συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος και της τοπικής κοινωνίας της Θεσσαλονίκης» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

EUDR: Σε λειτουργία το ηλεκτρονικό σύστημα για την εγγραφή των υπόχρεων επιχειρήσεων για βοοειδή, κακάο, καφέ, ελαιοφοίνικα, σόγια καουτσούκ και ξυλεία

Η ΕΕ παρέχει κατευθυντήριες οδηγίες για τη διαδικασία εγγραφής στο πληροφοριακό σύστημα «Deforestation Due Diligence Registry».

Στέβια: “Πόρτα” από τη EFSA στην αύξηση της χρήσης και της αποδεκτής ημερήσιας πρόσληψης

Η Επιστημονική γνώμη της Ευρωπαϊκής Αρχής Ασφάλειας τροφίμων για την αύξηση χρήσης και πρόσληψης του γλυκαντικού στέβια.

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Food Defense training course σε συνεργασία με τo cibum.gr

Εισηγητής Νίκος Γδοντέλης, Βιολόγος MSc Food Science, σύμβουλος Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο