Κυριακή, 24 Νοεμβρίου, 2024
11.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ο νέος παγκόσμιος πρωταθλητής στο μπρα ντε φερ είναι… vegan!

ΑρχικήΟικιακάVEGANismΟ νέος παγκόσμιος πρωταθλητής στο μπρα ντε φερ είναι... vegan!
spot_img

Αυτός είναι ο 12ος παγκόσμιος τίτλος του.

Ο vegan αθλητής Sasho Dimitrov Andreev κέρδισε πρόσφατα δύο χρυσά μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μπρα ντε φερ στη Μολδαβία. Πιο συγκεκριμένα, αγωνίστηκε και κέρδισε τόσο στα αριστερόχειρα όσο και στα δεξιόχειρα της κατηγορίας των 90 κιλών στο 45ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μπρα ντε φερ, συνεχίζοντας τις φανταστικές του επιδόσεις στο άθλημα.

Δήλωσε ότι είναι vegan για πάνω από πέντε χρόνια και χορτοφάγος για σχεδόν επτά. Έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι τρώει φακές και φασόλια τις περισσότερες ημέρες, μαζί με ρύζι, αρακά, πατάτες, ξηρούς καρπούς, φρούτα και άλλα θρεπτικά συστατικά φυτικής προέλευσης και ολικής αλέσεως.

«Ευχαριστώ όλους όσους ήταν δίπλα μου για τις ευχές και την υποστήριξη», έγραψε ο Andreev στο Instagram μετά το πιο πρόσφατο διπλό χρυσό του. «Μείνετε υγιείς!»

Vegan δρομείς, ποδηλάτες, αρσιβαρίστες και άλλοι έχουν γίνει πρωτοσέλιδο το 2024 για τα επιτεύγματά τους. Μόνο τον Οκτώβριο, οι bodybuilders Guilherme Oliveira και Maddie McConnel είχαν νίκες στο Mr Olympia Brazil και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα OCB Yorton Cup, αντίστοιχα, ενώ η Melissa Busta κατέκτησε την πρώτη θέση στο Εθνικό Πρωτάθλημα Strongman Corporation των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ανάκληση 150.000 εμφιαλωμένων νερών: Το  «τεράστιο λάθος» των αρχών

Τον γύρο του κόσμου έκανε μία λανθασμένη ανακοίνωση προκαλώντας την αντίδραση της εταιρείας.

Εμπειρίες επιθεωρητών ασφάλειας τροφίμων: Η πιο συχνή και κοινή παράβαση

Ποιες είναι οι προτάσεις των ερευνητών για την συμμόρφωση των επιχειρήσεων στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων.

Αξίζει να ακολουθήσει κάποιος το επάγγελμα του διαιτολόγου; Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είσαι διαιτολόγος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο