Τρίτη, 11 Μαρτίου, 2025
13 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Μια Βραδιά Αφιερωμένη στη θάλασσα με Whisky, Πούρα και προϊόντα Trikalinos

ΑρχικήΝέαmarketingΜια Βραδιά Αφιερωμένη στη θάλασσα με Whisky, Πούρα και προϊόντα Trikalinos
spot_img

Μία αξέχαστη βραδιά αφιερωμένη στη θάλασσα και τις εκλεκτές γεύσεις.

Η Τρικαλινός, με μια ιστορία που ξεκινά από το 1856, συμμετείχε σε μια αξέχαστη βραδιά αφιερωμένη στη θάλασσα και τις εκλεκτές γεύσεις. Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2024, στον ατμοσφαιρικό χώρο της Oak Cava στη Βουλιαγμένη, οι καλεσμένοι απόλαυσαν μια γαστρονομική εμπειρία που ξύπνησε τις αισθήσεις.

- Advertisement -

Με αφορμή την πρόσκληση από το εμβληματικό αποστακτήριο Old Pulteney (ένα από τα Βορειότερα αποστακτήρια της ηπειρωτικής Σκωτίας), τρία εμβληματικά προϊόντα ενώθηκαν σε ένα γευστικό ταξίδι, αποδεικνύοντας πως η θάλασσα είναι πηγή έμπνευσης και απόλαυσης. Το Trikalinos Αυγοτάραχο, η κορυφαία ελληνική λιχουδιά, εντυπωσίασε με την πλούσια υφή, τη βαθιά γεύση και τη μοναδική του πολυπλοκότητα. Σημείο αναφοράς, αποτέλεσε η ιδανική συνοδεία του αυγοτάραχου στο Old Pulteney Single Malt Whisky, το “The Maritime Malt”, με τον έντονο θαλασσινό χαρακτήρα και το άρωμα του ωκεανού. Το γευστικό αυτό ταξίδι ολοκληρώθηκε με το Ocean Breeze από την Lampert Cigars, που εισάγεται αποκλειστικά από την 2K Cigars στην Ελλάδα. Με τη μοναδική αλμυρή αίσθηση που απελευθερώνεται κατά την καύση, το πούρο πρόσθεσε μια εκλεπτυσμένη νότα, ολοκληρώνοντας την εμπειρία με τρόπο που ξάφνιασε και ενθουσίασε.

Η Τρικαλινός, ως πρεσβευτής της ελληνικής γαστρονομικής κληρονομιάς, συνεχίζει να ταξιδεύει την παράδοση της Ελλάδας σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας αυθεντικά προϊόντα που τιμούν τη θάλασσα και την ιστορία της.

spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η κλιματική αλλαγή αυξάνει την παρουσία καρκινογόνων μυκοτοξινών στα τρόφιμα – Έκθεση του ΕΟΠ

Επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής που οδηγούν σε αυξημένη έκθεση σε επιβλαβείς τοξίνες

Ανακοινώθηκε το θέμα της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Ασφάλειας Τροφίμων: «Η επιστήμη στην πράξη»

Το θέμα και η εκστρατεία της παγκόσμιας ημέρας ασφάλειας τροφίμων 2025.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο