Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
15.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Έκθεση με Κρητικά προϊόντα στη Θεσσαλονίκη

ΑρχικήΝέαΈκθεση με Κρητικά προϊόντα στη Θεσσαλονίκη
spot_img

   Η έκθεση «Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση: Τοπικά προϊόντα και γεύσεις Ελλάδας» επιστρέφει και πάλι στη Θεσσαλονίκη, στον υπαίθριο χώρο της ΔΕΘ στο τόξο της ΧΑΝΘ, από 30 Οκτωβρίου έως 7 Νοεμβρίου.

   Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στην «καρδιά» της πόλης με εννέα ημέρες γεύσεων, γιορτής και θετικής διάθεσης, καθώς δεκάδες παραγωγοί από κάθε γωνιά της κρητικής γης αλλά και από πολλές άλλες περιοχές της χώρας φέρνουν στη Θεσσαλονίκη τα τοπικά προϊόντα που παράγουν.

   Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν και να προμηθευτούν απευθείας από τους παραγωγούς παραδοσιακές γεύσεις, μεταξύ των οποίων ελαιόλαδο, τυρί, γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα, γλυκά, παξιμάδια, τσικουδιά, ρακί κ.ά. ενώ παράλληλα με τη λειτουργία των εκθεσιακών περιπτέρων θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις πολιτιστικού περιεχομένου.

   Η είσοδος για τους ενδιαφερόμενους είναι δωρεάν, με δωρεάν πάρκινγκ και οι ώρες λειτουργίας είναι καθημερινές και Σαββατοκύριακα από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο