Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
14.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ο Ι. Γιώτης νέος πρόεδρος του ΣΕΒΤ

ΑρχικήΝέαΟ Ι. Γιώτης νέος πρόεδρος του ΣΕΒΤ
spot_img

Ο Ιωάννης Γιώτης αναλαμβάνει νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων.

   Μετά από πολυετή και σημαντική προσφορά στον Σύνδεσμο και τον κλάδο των τροφίμων, οι κ.κ. Ευάγγελος Καλούσης, Λουκάς Κόμης, Γεώργιος Πίττας και Μηνάς Τάνες, αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανίων Τροφίμων, όπως ανακοινώθηκε.

    Κατά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση του ΣΕΒΤ, στις 24 Νοεμβρίου, εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου.

   Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, υπό την προεδρία πλέον του Ιωάννη Γιώτη, όλα τα μέλη θα συνεχίσουν να συμβάλουν στο σημαντικό έργο που επιτελείται, με γνώμονα την αειφορία της ελληνικής βιομηχανίας τροφίμων και του κλάδου, μέσα σε ένα ιδιαίτερο επιχειρηματικό περιβάλλον, γεμάτο προκλήσεις.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ακρυλαμίδιο στο ψωμί: Πως σχηματίζεται η επικίνδυνη ουσία και πως να την αποφύγετε

Το ψωμί περιέχει αισθητά λιγότερο ακρυλαμίδιο από πατάτες και πατατάκια, αλλά λόγω του υψηλού ποσοστού κατανάλωσής του είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που συνεισφέρουν στην καθημερινή πρόσληψη της καρκινογόνου ουσίας.

Επεξεργασμένα τρόφιμα και φάρμακα απώλειας βάρους: Μια επικίνδυνη σχέση

Πως βιομηχανία υπερ-επεξεργασμένων τροφίμων "βοηθά" τη βιομηχανία φαρμάκων απώλειας βάρους.

EFSA: Διαβούλευση για μέγιστο επιθυμητό επίπεδο βιταμίνης Ε λόγω κινδύνων για την υγεία

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι από την υπερβολική πρόσληψη βιταμίνης Ε.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα