Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
16.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέα θέση εργασίας: Ζητείται Τεχνολόγος Τροφίμων

ΑρχικήΝέαΝέα θέση εργασίας: Ζητείται Τεχνολόγος Τροφίμων
spot_img

Η εταιρεία ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε., Βιομηχανία παραγωγής αλεύρων και πρώτων υλών αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής, επιθυμεί να προσλάβει: Υπεύθυνο Ποιοτικού Ελέγχου για το εργοστάσιο παραγωγής πρώτων υλών αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής στην Θήβα, Βοιωτία.

Αρμοδιότητες

  • Ποιοτικός έλεγχος Α΄ υλών και τελικών προϊόντων
  • Έλεγχος προδιαγραφών παραγωγής των προϊόντων σύμφωνα με τις επικαιροποιημένες συνταγές
  • Υπεύθυνος για την διασφάλιση εφαρμογής των διαδικασιών και μεθόδων ανάλυσης
  • Υπεύθυνος για την ορθή χρήση και καθημερινού καθαρισμού του εξοπλισμού
  • Οργάνωση και επίβλεψη του προσωπικού του τμήματος Ποιοτικού Ελέγχου
  • Συνεργάζεται με το Τμήμα Διασφάλισης Ποιότητας για την πιστοποίηση σε πρότυπα που διαθέτει η εταιρεία.


Επιθυμητά προσόντα & Δεξιότητες:

  • Πτυχίο ΤΕΙ τεχνολογίας τροφίμων
  • Προϋπηρεσία: 5-7 χρόνια σε εργοστάσιο τροφίμων, ιδανικά με ζύμη
  • Άριστη γνώση Aγγλικών
  • Άριστη γνώση MS office
  • Οργανωτικές δεξιότητες και ικανότητα διαχείρισης ομάδας
  • Κατανόηση βασικών εννοιών & λειτουργιών συστημάτων διασφάλισης ποιότητας
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για τους άνδρες)

    Για περισσότερες πληροφορίες, και αποστολή βιογραφικών, πατήστε εδώ

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Βιταμίνη D: Ερευνητές ζητούν την ανάπτυξη εξατομικευμένων συστάσεων

Νεα ευρήματά πιστεύεται πως θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις για την ανάπτυξη προσαρμοσμένων συστάσεων για τη χορήγηση της βιταμίνης D.

Η χορτοφαγική διατροφή μπορεί να σταματήσει την επιδείνωση του καρκίνου του προστάτη

Σύμφωνα με μελέτη, οι άνδρες που καταναλώνουν μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, έχουν βραδύτερη εξέλιξη του καρκίνου του προστάτη σε σχέση με όσους τρώνε περισσότερο κρέας.

Η Οδύσσεια μίας μικρής ελληνικής επιχείρησης από την αγκύλωση των Εθνικών αρχών – Του Δημήτρη Γεωργαντέλη

Το ''παιχνίδι'' με την τεράστια διαφορά στο ανώτατο επιτρεπτό όριο της κουμαρίνης σε παραδοσιακά και μη κουλουράκια κανέλας!
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα