Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
22 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Νέα θέση εργασίας: Ζητείται Τεχνολόγος Τροφίμων

ΑρχικήΝέαΝέα θέση εργασίας: Ζητείται Τεχνολόγος Τροφίμων
spot_img

Η εταιρεία ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε., Βιομηχανία παραγωγής αλεύρων και πρώτων υλών αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής, επιθυμεί να προσλάβει: Υπεύθυνο Ποιοτικού Ελέγχου για το εργοστάσιο παραγωγής πρώτων υλών αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής στην Θήβα, Βοιωτία.

Αρμοδιότητες

  • Ποιοτικός έλεγχος Α΄ υλών και τελικών προϊόντων
  • Έλεγχος προδιαγραφών παραγωγής των προϊόντων σύμφωνα με τις επικαιροποιημένες συνταγές
  • Υπεύθυνος για την διασφάλιση εφαρμογής των διαδικασιών και μεθόδων ανάλυσης
  • Υπεύθυνος για την ορθή χρήση και καθημερινού καθαρισμού του εξοπλισμού
  • Οργάνωση και επίβλεψη του προσωπικού του τμήματος Ποιοτικού Ελέγχου
  • Συνεργάζεται με το Τμήμα Διασφάλισης Ποιότητας για την πιστοποίηση σε πρότυπα που διαθέτει η εταιρεία.


Επιθυμητά προσόντα & Δεξιότητες:

  • Πτυχίο ΤΕΙ τεχνολογίας τροφίμων
  • Προϋπηρεσία: 5-7 χρόνια σε εργοστάσιο τροφίμων, ιδανικά με ζύμη
  • Άριστη γνώση Aγγλικών
  • Άριστη γνώση MS office
  • Οργανωτικές δεξιότητες και ικανότητα διαχείρισης ομάδας
  • Κατανόηση βασικών εννοιών & λειτουργιών συστημάτων διασφάλισης ποιότητας
  • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για τους άνδρες)

    Για περισσότερες πληροφορίες, και αποστολή βιογραφικών, πατήστε εδώ

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα