Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου, 2024
10.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Καταγγελία κατά του Salt Bae: Απολύθηκε ο Sommelier γιατί… έφαγε αβοκάντο μετά τις 5.30 μ.μ.

ΑρχικήΝέαΚαταγγελία κατά του Salt Bae: Απολύθηκε ο Sommelier γιατί... έφαγε αβοκάντο μετά τις 5.30 μ.μ.
spot_img

Ένας πρώην sommelier στο εστιατόριο Nusr-Et του Salt Bae στο Λονδίνο, τα λέει έξω από τα δόντια σε συνέντευξή του, υποστηρίζοντας ότι απολύθηκε επειδή “έφαγε ένα αβοκάντο μετά τις 5.30 μ.μ.” στην καντίνα και ονόμασε το εστιατόριο “McDonald’s για πλούσιους ανθρώπους”.

Tο εστιατόριο Nusr-Et του Salt Bae sto Knightsbridge, γίνεται συνεχώς πρωτοσέλιδο από τότε που άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του, κυρίως για τις υψηλές τιμές και τις χρυσές μπριζόλες.

Σειρά για πρωτοσέλιδο έχει ένας πρώην sommelier στο εστιατόριό του, ο οποίος έχει ταχθεί κατά του πρώην τόπου εργασίας του σε μια συνέντευξη με την Ντέιμεν Μέιλ.

Ο Guillermo Perez αποκάλεσε το εστιατόριο Nusr-Et, ένα “McDonald’s για πλούσιους ανθρώπους“, καθώς όπως είπε σερβίρονται “κατεψυγμένες πατάτες και κέτσαπ Heinz”.

“Μια μέρα είδα μια μεγάλη σακούλα κατεψυγμένες πατάτες και σκέφτηκα, πραγματικά; Αυτό θα σερβίρουμε στους ανθρώπους; Και είχαν μαζί κέτσαπ Heinz και μαγιονέζα, τα οποία μπορείτε να πάρετε από το κατάστημα”, δήλωσε ο Perez στη Mail.

Η διάσημη χρυσή μπριζόλα Tomahawk στο εστιατόριο του Salt Bae λέγεται ότι κοστίζει περίπου 1.450 λίρες (1.742,62€).

Ο Περέζ κατήγγειλε ακόμα τις πρακτικές κοστολόγησης κρασιών: “Μπουκάλια αξίας £ 1.000 θα πωλούνταν για έως και £ 3.000, για παράδειγμα. Φυσικά μπορείτε να χρεώσετε τους ανθρώπους όποια τιμή θέλετε, αλλά είναι αρκετά ανήθικο όταν η ποιότητα του φαγητού και της υπηρεσίας δεν ταιριάζει με την τιμή” αναφέρει το The Drink Business.

Για τους πελάτες του εστιατορίου, ο Περέζ δήλωσε:

Νομίζω ότι οι άνθρωποι εκεί θέλουν να δείξουν πόσα χρήματα έχουν… σχεδόν όλοι πληρώνουν με μετρητά“.

Αλλά όπως φαίνεται, μια σύγκρουση με έναν σεφ στην καντίνα του προσωπικού ισχυρίζεται ότι του κόστισε τη δουλειά του. Εξήγησε ότι τα μέλη του προσωπικού δεν επιτρέπεται να τρώνε φαγητό από την καντίνα μετά τις 5.30 μ.μ.

“Έφτασα με το δικό μου φαγητό στις 5.35 μ.μ. και πήρα ένα πιάτο και ο σεφ άρχισε να μου φωνάζει λέγοντάς μου ότι δεν μπορώ να φάω από την καντίνα.”

Και συνέχισε: «Προσπάθησα να εξηγήσω ότι το αβοκάντο ήταν δικό μου και ότι απλά έπαιρνα ένα πιάτο και μερικά μαχαιροπίρουνα. Με κατηγόρησε ότι είμαι επιθετικός και κάλεσε τον γενικό διευθυντή μου».

Ο Salt Bae δε φημίζεται για τον ήπιο χαρακτήρα του, και μένει να δούμε αν θα αφήσει αναπάντητες αυτές τις αποκαλύψεις του πρώην υπαλλήλου του.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πόσο επικίνδυνα είναι τα γαριδάκια – Εργαστηριακή ανάλυση

Γαριδάκια και σνακ καλαμποκιού: Τα μισά περιέχουν τοξικές και καρκινογόνες ουσίες.

Τα φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν εκατομμύρια μικροπλαστικά στο τσάι σας – Νέα επιστημονικά ευρήματα

Τα εμπορικά φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν δισεκατομμύρια μικροπλαστικά, που εισέρχονται στα ανθρώπινα εντερικά κύτταρα.

Η φωτεινή πλευρά του κουρκουμά

Ώρα να αναδειχθούν τα πλεονεκτήματα του υποτιμημένου αυτού μπαχαρικού.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο