Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
14.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία ενισχύει το πρόγραμμα Συμβολαιακής Καλλιέργειας Κριθαριού

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΗ Αθηναϊκή Ζυθοποιία ενισχύει το πρόγραμμα Συμβολαιακής Καλλιέργειας Κριθαριού
spot_img

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία προσαρμόζει, λόγω των γεωπολιτικών εξελίξεων, το πρόγραμμα Συμβολαιακής Καλλιέργειας Κριθαριού. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, σύμφωνα με την εταιρεία, αποτελεί μια μακροχρόνια στρατηγική επιλογή που εξασφαλίζει την κάλυψη του συνόλου των αναγκών της εταιρείας για εγχώρια παραγωγή μπύρας από ελληνικό κριθάρι. Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η σημασία του Προγράμματος είναι πολύ μεγάλη, τόσο για τη βιώσιμη ανάπτυξη της εταιρείας, όσο και ως προς τα πολλαπλασιαστικά του οφέλη σε κοινωνική αξία για συνεργαζόμενους αγρότες και τοπικές κοινωνίες, όπως αυτά καταγράφηκαν σε πρόσφατη μελέτη Εκτίμησης Κοινωνικής Απόδοσης Επένδυσης.

Σύμφωνα με την εταιρεία «Σε αυτό το πλαίσιο, λαμβάνοντας υπόψη το αυξημένο κόστος καλλιέργειας του Έλληνα παραγωγού που σε μεγάλο βαθμό προκαλείται από τις πρωτόγνωρες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στην αγορά λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, η εταιρεία θα σταθεί και φέτος στο πλευρό των συνεργατών της.

Πρόθεσή μας είναι να κινηθούμε πέρα και άνω των συμβατικών υποχρεώσεων που απορρέουν από το Πρόγραμμα Συμβολαιακής Καλλιέργειας, προσαρμόζοντας, σε συνεννόηση με τους συνεργάτες μας, την πολιτική μας στα νέα δεδομένα που επικρατούν στην αγορά και δεν μπορούν να αγνοηθούν. Παραμένουμε πιστοί στη διαχρονική σημασία του Προγράμματος και στη σχέση μας με τους συνεργάτες μας παραγωγούς».

ΑΠΕ

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ακρυλαμίδιο στο ψωμί: Πως σχηματίζεται η επικίνδυνη ουσία και πως να την αποφύγετε

Το ψωμί περιέχει αισθητά λιγότερο ακρυλαμίδιο από πατάτες και πατατάκια, αλλά λόγω του υψηλού ποσοστού κατανάλωσής του είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες που συνεισφέρουν στην καθημερινή πρόσληψη της καρκινογόνου ουσίας.

Επεξεργασμένα τρόφιμα και φάρμακα απώλειας βάρους: Μια επικίνδυνη σχέση

Πως βιομηχανία υπερ-επεξεργασμένων τροφίμων "βοηθά" τη βιομηχανία φαρμάκων απώλειας βάρους.

EFSA: Διαβούλευση για μέγιστο επιθυμητό επίπεδο βιταμίνης Ε λόγω κινδύνων για την υγεία

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι από την υπερβολική πρόσληψη βιταμίνης Ε.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα