Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024
27.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ψηφιακή πλατφόρμα ασφάλειας τροφίμων, για απομακρυσμένη παρακολούθηση

ΑρχικήΝέαΤεχνολογία ΤροφίμωνΨηφιακή πλατφόρμα ασφάλειας τροφίμων, για απομακρυσμένη παρακολούθηση
spot_img

Τη δημιουργία και διάθεση ψηφιακής πλατφόρμας ασφάλειας τροφίμων ανακοίνωσε η Sensormatic Solutions η οποία προσθέτει το PENN Connected  στις δυνατότητες της πλατφόρμας Sensormatic IQ, για να αυξήσει τη λειτουργική απόδοση μέσω απομακρυσμένης παρακολούθησης ψύξης και ψηφιακής συμμόρφωσης. Η καινοτόμα πλατφόρμα παρέχει απομακρυσμένη παρακολούθηση, δίνοντας τη δυνατότητα στους λιανοπωλητές να εξυπηρετούν καλύτερα τους αγοραστές τους με ποιοτικά προϊόντα στη σωστή θερμοκρασία. Μέσω έγκαιρων ειδοποιήσεων, οι έμποροι λιανικής μπορούν να επέμβουν έγκαιρα για να μειώσουν ή να ελέγξουν τις απώλειες προϊόντων. 

Το νέο ψηφιακό εργαλείο, βοηθά τους λιανοπωλητές να καταπολεμήσουν τη σπατάλη τροφίμων και παρακολουθώντας τις θερμοκρασίες αποθήκευσης του προϊόντος, είτε ζεστό είτε κρύο. 

«Με τρισεκατομμύρια ευρώ να σπαταλώνται κάθε χρόνο και με την έλλειψη βασικών προϊόντων σε όλο τον κόσμο, είναι κρίσιμο να χρησιμοποιηθεί μια πλήρης σειρά εργαλείων για να συμβάλει στη διατήρηση μιας κουλτούρας ασφάλειας και συμμόρφωσης προϊόντων», είπε. Craig Szklany, Αντιπρόεδρος της Sensormatic Solutions. «Με την ψηφιακή λύση ασφάλειας τροφίμων κάτω από την ομπρέλα Sensormatic Solutions, είμαστε μοναδικά τοποθετημένοι για να εξυπηρετούμε καλύτερα τους πελάτες μας. Η προσφορά ενός συστήματος παρακολούθησης απομακρυσμένης πρόσβασης και μεγαλύτερης συμμόρφωσης θα παρέχει στους λιανοπωλητές την ευελιξία προσαρμογής στα νέα επιχειρηματικά μοντέλα καθώς και την ηρεμία ότι οι καταναλωτές τους έχουν πρόσβαση σε προϊόντα υψηλής ποιότητας».

Η πλατφόρμα ασφάλειας τροφίμων έχει σχεδιαστεί για να ενσωματώνεται με το Sensormatic IQ στο μέλλον για να επιταχύνει περαιτέρω τον ψηφιακό μετασχηματισμό για τους οργανισμούς λιανικής. Η λύση απομακρυσμένης παρακολούθησης συμβάλλει στη μείωση των απορριμμάτων και των απωλειών, γεγονός που μειώνει το κόστος ενώ προάγει τις προσπάθειες βιωσιμότητας και συμμόρφωσης. Η λύση μπορεί να βοηθήσει τους λιανοπωλητές να αυξήσουν τη συμμόρφωση και να εξοικονομήσουν εργατοώρες ετησίως, απλοποιώντας τις διαδικασίες συμμόρφωσης, από την εξάλειψη της ανάγκης για χειροκίνητους ελέγχους θερμοκρασίας έως τη μείωση των ωρών γραφείου που δαπανώνται για την κατάθεση τεκμηρίωσης. Με μια εταιρική προβολή των τοποθεσιών που παρέχονται από το Sensormatic IQ, η πλατφόρμα ασφάλειας τροφίμων προωθεί τη βέλτιστη ορατότητα για να συμβάλει στην αύξηση των επιπέδων ιχνηλασιμότητας, διαφάνειας και απόδειξης ποιότητας όσον αφορά την παγκόσμια συμμόρφωσή τους από τους λιανοπωλητές παντοπωλείων.

Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται ένας έμπορος λιανικής στο δικό του ταξίδι ψηφιακού μετασχηματισμού, το Sensormatic IQ βοηθά τους λιανοπωλητές να ψηφιοποιήσουν αποτελεσματικά τις δραστηριότητές τους και να βελτιώσουν τις εμπειρίες των πελατών.

Για να μάθετε πώς οι έμποροι λιανικής μπορούν να ανεβάσουν την απομακρυσμένη παρακολούθηση στο επόμενο επίπεδο με τα Sensormatic Solutions και το PENN Connected,  https://www.sensormatic.com/en_uk/loss-prevention/penn-connected .

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Food crime: Τι έδειξε νέα έκθεση για τους τύπους εγκλήματος στα τρόφιμα

Στρατηγική αξιολόγηση του εγκλήματος κατά των τροφίμων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Α. Ζαμπέλας (ΕΦΕΤ) για τις ετικέτες τροφίμων: “Η γνώση είναι δύναμη”

Αποκλειστική συνέντευξη του προέδρου του ΕΦΕΤ, Αντώνη Ζαμπέλα για την εκστρατεία «Safe2Eat» που στόχο έχει την προστασία των καταναλωτών από λάθος επιλογές.

Ευρωπαϊκό Δικαστήριο: «Ναι» στη χρήση των όρων μπιφτέκι και μπριζόλα στα προϊόντα φυτικής προέλευσης

Οι όροι που παραδοσιακά συνδέονται με το κρέας δεν μπορούν να αποκλειστούν από την περιγραφή των vegan προϊόντων, έκρινε το δικαστήριο
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο